Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Yemekteyiz yarışmasındaki tuhaf tartışma, Onur Büyüktopçu’yu masadan kaldırdı!

Yemekteyiz yarışmasındaki tuhaf tartışma, Onur Büyüktopçu’yu masadan kaldırdı!

tarafından zk zk
TV8 ekranlarında yayınlanan Yemekteyiz yarışmasının Best Of bölümleri devam ediyor. Haftanın 2. gününde Turizmci Sefer Onursal yarıştı.
Televizyongazetesi/Detay

Uzun yıllar restaurantlarda çalışan Sefer Bey, daha önce katıldığı yarışmada da son derece iddialı tavırlar sergilemiş ve özellikle gramaj meselesine takıntısıyla dikkat çekmişti.

Sefer Bey’in evinde haftanın 2. günü yeniden bir araya gelen yarışmacılardan Burcu Karaaslan ve Semih Karaduman, diğer yarışmacı Deniz Özyapıcı’nın tavırlarından rahatsız olduklarını söylediler.

Semih Bey, “Deniz hanım benim bütün enerjimi düşürdü” diyerek daha önce katıldığı bölümleri izleyip aynı tavrı sergilediğini belirtti.

Sert ve değişik üslubuyla dikkat çeken Deniz Hanım, bu sözlere çok sinirlendi. Ancak yanıt Onur Büyüktopçu’dan geldi.

Yemekteyiz yarışmasındaki tuhaf tartışma, Onur Büyüktopçu'yu masadan kaldırdı! 8

Bu sözlerin doğru olmadığını söyleyerek “Bunun erkeği kadını yok. Ağzımızdan çıkanı bilmeliyiz. Şu an ekran başında dünya kadar insan bizi izliyor. Bunu bilmeliyiz” diyerek Semih Bey’i uyardı.

Burcu Hanım’ın da benzer bir cümle kurduğunu söyleyen dış sesin hatırlatması üzerine Burcu Hanım da Deniz Hanım’dan korktuğunu. Şu anda da korktuklarının başına geldiğini belirtince ortam iyice gerildi.

İki yarışmacının kendisine karşı bu tavrına çok sinirlenen Deniz Hanım”Siz daha hiç bir şey yaşamadınız Burcu Hanım. Hele ki şu kelimelerinizden sonra daha hiç bir şey yaşamadınız!” sözleriyle buz gibi bir hava estirdi.

Yemekteyiz yarışmasındaki tuhaf tartışma, Onur Büyüktopçu'yu masadan kaldırdı! 9

Burcu ve Deniz Hanım arasında uzun süren bir tartışma yaşandı.  Deniz Özyapıcı’nın “Uyuyan yılanı uyandırıyorsunuz… Eğer ki bu şekilde tepkiler alırsam, bu şekilde tepkiler de veririm… Bundan sonra her lafınıza pat pat cevap vereceğim” yanıtı da ortamı iyice gerdi.

Onur büyüktopçu tartışmayı kesmek için servis edilen yemeğe dikkat çekti ama Deniz Hanım, “Tamam tatlım tamam” sözleriyle adeta “Görürsün sen!” şeklinde bir tavır sergiledi.

Tartışma burada da bitmedi, karşılıklı atışma devam ederken Onur Büyüktopçu sesini duyurmaya çalıştı ama iki yarışmacı aldırmadan atışmaya devam etti. Ellerini sallayarak dikkat çekmeye çalışan Onur Büyüktopçu, artık masadan kalkacağını belirtip gitti.

Mutfağa giden Büyüktopçu, “Kaçtım geldim. Şu an ekran başında  seyirciler çok kızıyor. Niye kalkıyor o masadan, kalkınca yarışmacılar kavga ediyor diye. Kendimi kurtarmak zorundayım. Bu saatten sonra kimseye terbiye, edep, sus otur diyemem. Dedim ne oldu? Hiç bir şey olmadı! O yüzden üzgünüm” diyerek karışmayacağını belirtti.

Masadaki tartışma Semih Bey’in de arada katılmasıyla bölüm sonuna kadar sürdü!

İşte 4-8 Mart haftasının yarışmacıları…

1. gün yarışmacısı Deniz Özyapıcı. Satış pazarlama işinde çalışıyor. 34 yaşında ve ailesiyle birlikte yaşıyor. Aslen Siirtli olan yarışmacının en büyük tutkusu motorsiklet. Daha önce sonuncu olmuştu.

2. Sefer Onursal Turizmci, evli ve 2 çocuk babası. Daha önce katıldığında 2. olmuştu. Bu kez birinciliğe göz dikmiş durumda.

3. gün yarışmacısı Burcu Karaaslan, 39 yaşında, 2 çocuk annesi müzisyen, 15 yıl bankacılık yaptıktan sonra işini bırakmış. Şimdi eşiyle birlikte hafta sonları hobi olarak sahneye çıkıyor. Daha önce katıldığında 2. olmuştu.

4. gün yarışmacısı Semih Karaduman, 26 yaşında ve güvenlik memuru, daha önce katıldığında 4. olmuş. Aslen Zonguldak’lı olan yarışmacı, hakkını sonuna kadar koruyacağını söylüyor.

5. gün yarışmacısı Filiz Palaz, finans Uzmanı. 51 yaşında ve 26 yaşında bir kızı var. Yarışmaya ilk katıldığında birinci olmuştu, yine çok iddialı.