Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Yemekteyiz yüzünden Onur Büyüktopçu’nun yemediği küfür kalmadı!

Yemekteyiz yüzünden Onur Büyüktopçu’nun yemediği küfür kalmadı!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Kiralık Aşk dizisinden sonra tv8 ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Yemekteyiz programını sunmaya başlayan Onur Büyüktopçu, sosyal medyadan kendisine gelen yorumlara isyan etti!

Ekrandaki mütevazi ve saygılı tavırları, adaletli puanlamasına karşın, Büyüktopçu’ya sosyal medyadan gelen yorumlar oyuncuyu isyan noktasına getirdi!

Haftanın 2. gününde yarışan Bilal Türen’in evinde sohbet sırasında sosyal medyadan gelen bazı yorumlara değinen Büyüktopçu, “Bu programı milyonlar izliyor. Kimsenin ahını almak istemem” diyerek bazı izleyicilerin olmadık tavırlarını eleştirdi.

Bazı yarışmacılara verdiği puanların, sosyal medyada küfür ve hakarete varan mesajlarla karşılık bulduğunu anlatan Onur Büyüktopçu, “Seyircilerimiz görüyor, takdir onların… Bir kişinin bile ahını almak istemem. Yemeği yiyen siz değilsiniz, benim. Yemeğin tadını bilen benim. Neden ona 7, ona 8 verdiniz diyorlar. Ne hakaretler, ne küfürler, neler söylüyorlar… Bu bir yarışma. Pazartesi başlıyor Cuma günü bitiyor. Ne olursa olsun yarışma. O ahlar, beddualar gelip sizi bulur, Allah korusun ben öyle bir şey istemem” diye konuştu.

Yemekteyiz yüzünden Onur Büyüktopçu'nun yemediği küfür kalmadı! 7

Onur Büyüktopçu, bazı izleyicilerin durumu abartmalarına sitemle karşılık vererek “Allahaşkına benim de bir ailem var, bir karakterim var…Bu kadar abartmayın…” ifadesini kullandı.