Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Yemekteyiz’deki makyaj eleştirisine ‘Patavatsızlık’ yorumu!

Yemekteyiz’deki makyaj eleştirisine ‘Patavatsızlık’ yorumu!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
24-28 Aralık haftasının ilk gününde Yemekteyiz yarışmasına ‘makyaj’ yorumu dikkat çekmişti.

İlk gün yarışmacısı olan 18 yaşında ve aşçı olmak isteyen Merve Çakır, yemeklerini planlanandan 1 saat önce bitirdiğini ve sonrasında hazırlanıp makyaj yaptığını söylemişti.

Dün ekrana gelen programda, masada yaşanan tartışma esnasında 5. gün yarışacak olan Soner Pakdemir’in, Merve Çakır’a “Bir saat makyaj yapmaya harcamak yerine, yemeklere harcasaydı” yorumu, herkesi germişti.

Onur Büyüktopçu, Pakdemir’in yaptığı bu yoruma kızmış ve 18 yaşındaki genç bir kızın üzerine çok fazla gidilmesi nedeniyle tepki vermişti. “Yemek konuşalım diyorsunuz siz makyaja takmışsınız” sözleriyle durumu eleştiren Büyüktopçu’nun bu sözü dikkat çekmişti.

Bugünün (25 Aralık) yarışmacısı Gülizar Ayan, market alışverişi sırasında Soner Bey’in Merve Hanım’a yaptığı makyaj yorumu sorulunca, “Bence Soner bey patavatsızlık yaptı” yanıtını verdi. Ayan, Merve Çakır’ın makyajının da saatler sürecek bir makyaj olmadığı yorumunu ekledi.

Gergin başlanan haftanın ilk gününde Merve Çakır’ın yemeklerine eleştirilerin arkası kesilmedi.

İŞTE 24-28 ARALIK HAFTASI YARIŞACAK İSİMLER:

Yemekteyiz'deki makyaj eleştirisine 'Patavatsızlık' yorumu! 11

Yemekteyiz 24 Aralık 1. Gün yarışmacısı Merve Çakır kimdir?

18 yaşında olan Merve Hanım, İstanbul’da yaşıyor. Kastamonu’da aşçılık bölümü kazanan Merve Hanım ailesini yalnız bırakmamak için üniversiteye gitmemiş. İleride iyi bir aşçı olmak isteyen Merve Hanım çocukluğundan beri bu konuda iddialı olduğunu söylüyor.

Yemekteyiz'deki makyaj eleştirisine 'Patavatsızlık' yorumu! 12

Yemekteyiz 25 Aralık 2. Gün yarışmacısı Gülizar Ayan kimdir?

Satış pazarlama uzmanı olan Gülizar Hanım, Ankara doğumlu ama uzun yıllar Bursa’da yaşamış. Sonrasında İstanbul’a taşınan Merve Hanım farklı tatlar denemeyi seviyor. Yemek yapmayı da çok seven Gülizar Hanım yarışma konusunda oldukça hırslı…

Yemekteyiz'deki makyaj eleştirisine 'Patavatsızlık' yorumu! 13

Yemekteyiz 26 Aralık 3. Gün yarışmacısı Abdülkadir Şereflioğlu kimdir?

Aslen Kayserili olan Abdülkadir Bey, 33 yıllık evli. 3 çocuk babası olan Abdülkadir Bey tekstilci… Yemek konusunda oldukça istekli olan Abdülkadir Bey, yeni tatlar denemeyi de seviyor.

Yemekteyiz'deki makyaj eleştirisine 'Patavatsızlık' yorumu! 14

Yemekteyiz 27 Aralık 4. Gün yarışmacısı Fatma Kaplan kimdir?

73 yaşında olan Fatma Hanım, aslen Giresunlu. Dekoratör olan Fatma Hanım, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Seramik mezunu. 45 yıllık evli olan Fatma Hanım, yemek sevdasını eşi sayesinde kazandığını söylüyor.

Yemekteyiz'deki makyaj eleştirisine 'Patavatsızlık' yorumu! 15

Yemekteyiz 28 Aralık 5. Gün yarışmacısı Somer Pakdemir kimdir?

29 yaşında olan Somer Bey, aslında ziraat mühendisi. Kendi mesleğini yapmayan Somer Bey babasının dükkanında işletmecilik yapıyor. Giresunlu olan Somer Bey yemek yapmayı da yemeyi de çok seviyor.