Ana sayfa Dizi İzle Yemin 16 Eylül Pazartesi 76. bölümde Reyhan konağa döner!

Yemin 16 Eylül Pazartesi 76. bölümde Reyhan konağa döner!

tarafından ker_def

Yemin dizisi yeni sezonuyla Kanal 7 ekranında izleyicilerle buluşmaya başladı. Dizinin 16 Eylül Pazartesi günü saat 20.15’te 76.bölümü ekrandaki yerini alacak. Peki neler yaşanacak? 76. bölümden detayları aşağıda bulabilirsiniz.

REYHAN KONAĞA DÖNER

İzleyicinin beğenisini toplayan Yemin’de bugün Reyhan, Emir için konağa döner ancak konakta hiçbir şey eskisi gibi olmaz.

Reyhan, Emir için eve dönmeyi kabul eder. Ama öfkesi geçmeyen Emir’in, tepkileri Reyhan’ı sarsar. Cemre tarafından kandırıldığını anlayan Cavidan ise yeni bir plan peşine düşer. Öte yandan karşısında Talaz’ı bulan Kemal ve Narin mutlu bir çift görüntüsü çizmeye çalışır. Narin de kendisini bekleyen tehlikeye doğru adım adım yaklaşır.

Aşkları için artık daha büyük savaşlar vermesi gereken iki gencin destansı aşk hikâyesi hafta içi her gün 20:15’te Kanal 7 ekranlarında…

Künye:
Oyuncular: Özge Yağız, Gökberk Demirci, Can Verel, Yaghmur Shahbazova, Gül Arcan Gürses, Berkant Müftüler, Ceyda Olguner, Cansın Mina Gür, Tuğçe Ersoy Kacarski, Derya Kurtuluş Oktar, Mustafa Şimşek, Gözde Gündüzlü, Sıla Türkoğlu, Esra Demir Çoban, Yağmur Akdağ, Ali Dereli, Barış Gürses, Tuğgül Küçükoğlu, Can Çağlar

Yönetmenler: Ayhan Özen, Serkan Mut
Yardımcı Yönetmen: Kubilay Koçak
Görüntü Yönetmeni: Ümit Gabin
Proje-Hikâye: Nazmiye Yılmaz
Yapım: Karamel Yapım
Uygulayıcı Yapımcı: Armağan Pertez
Müzik: Minör Sanat Yönetmeni: Müslüm Çalasın
Kostüm Sorumlusu: Nezahat Terzi