Ana sayfa Dizi İzle Yemin 24 Ocak Pazar 306. Bölüm Fragmanı İzle

Yemin 24 Ocak Pazar 306. Bölüm Fragmanı İzle

tarafından ker_def

Artık hafta sonları yayınlanmakta olan,Yemin dizisinin 3. sezonu devam ediyor. Gökberk Demirci’nin başrolünde yer aldığı dizinin şimdiye kadar 305 bölümü yayınlandı. Yemin 306. yeni bölüm fragmanı paylaşıldı. Parmaklıkların ardındaki Emir ne yapacak? Emir’in büyük pişmanlığına şahit olacaksınız. Dizinin yeni bölümünden ilk detayı aşağıdaki fragmanda bulabilirsiniz.

306.yeni bölümde; Emir Reşit’in anlattıklarından sonra büyük bir vicdan azabı yaşar. Seher’e büyük kötülük yaptığını anlayan Emir ne yapacak? Emir, kendisini oyuna getiren Reşit’ten her şeyi öğrenince deliye döner. Feride ise kendine yeniden bir hayat kurabilmek için çabalamaktadır. Emir öğrendiklerinden sonra büyük bir vicdan azabının içine düşer. Öte yandan Songül, Reşit’in kendisine dair gerçekleri de Emir’e söylemiş olma ihtimalinden ötürü büyük korku yaşar. Hikmet, oğluna destek olup hatasını telafi edene kadar pes etmemesini söyler.

Emir, Feride’ye kendini affettirmek için elinden ne geliyorsa yapacaktır peki ya Feride ne karşılık verecek? Kumru’nun hamileyim çıkışından sonra boşanma gerçekleşmedi. Kemal ile Narin’in arası yine Kumru yüzünden bozulacak derken Narin Kemal’e destek olur. Kumru’nun onca yaptığından sonra bunun da pis bir oyun olduğuna inanmaktadırlar. Kemal ile Narin bu uzun kabus bittikten sonra yaşayacakları güzel günlerin hayalini kurarlar. Peki bu hayaller gerçekleşebilecek mi?

Bir yanda büyük aşkı Reyhan’ın yasını tutan Emir diğer yanda ise annesiyle hiç tanışmamış minicik bir yürek. Kanal 7 ekranlarının sevilen dizisi ‘Yemin’ üçüncü sezonuyla Cumartesi ve Pazar Günleri Saat 19:00’da Kanal’7de. Büyük depremler yaşayan Tarhun ailesi geçen kötü günlerin ardından toparlanabilecek mi? Emir Reyhan’dan sonra nasıl bir yol seçecek? Geride kalan masum bebek aileyi bir araya getirebilecek mi? Tüm sorular Yemin ile yanıt bulacak.

Yönetmenler: Yasemin Türkmenli , Serkan Mut
Görüntü Yönetmeni: Vedat Aydın, Koray Ocak

Proje-Hikâye: Nazmiye Yılmaz
Oyuncular: Gökberk Demirci, Cansu Tuman, Can Verel, Yaghmur Shahbazova, Cansın Mina Gür , Gül Arcan , Berkant Müftüler , Ceyda Olguner,Melahat Abbasova, Elif Özkul, Gözde Gündüzlü, , Hülya Aydın, Derya Kurtuluş, Mustafa Şimşek , Esra Çoban, Barış Gürses, Can Çağlar,Miran Efe Achylov

Senaryo: Başak Yazı Odası
Yapım: Karamel Yapım
Müzik: Minör
Sanat Yönetmeni: Müslüm Çalaşın
Kostüm Sorumlusu: Ceyda Koçlar