Ana sayfa Dizi Fragmanları Yemin 4 Mayıs Pazartesi 241. bölüm fragmanı yayınlandı!

Yemin 4 Mayıs Pazartesi 241. bölüm fragmanı yayınlandı!

tarafından ker_def

Yemin dizisi Kanal 7 ekranında yolculuğuna devam ediyor. Gökberk Demirci ve Özge Yağız’ın başrolünde buluştuğu dizi hafta içi akşam saatlerinde Kanal 7’de yayınlanmakta.
Dizinin 241. bölümü 4 Mayıs Pazartesi akşamı yayınlanacak.

Özge Yağız’ın 2. sezon finali ile birlikte diziye veda edeceği kesinleşti. Oyuncu, veda mesajı dahi paylaştı.Ancak dizinin hayranları ayrılmasını istemiyor. Bu yönde sosyal medyada birçok kampanya yapıldı. Yemin dizisi ise bu ayrılıktan sonra 3. sezonuyla da izleyicilerin karşısına çıkacak.

Emir pişman oluyor. Reyhan, operasyon için beklemede… Emir, Reyhan’dan özür diliyor. İşte 4 Mayıs Pazartesi yayınlanacak olan 241. bölümden ilk görüntüler.

Reyhan taşrada doğmuş; geleneksel tarzda yetişmiş mütevazı, genç ve güzel bir kızdır. Annesinin ölümünden sonra hem öksüz hem yetim kalan Reyhan’ın hayatı hiç ummadığı bir anda değişir. Dayısı gibi sevip saydığı ülkenin sayılı zenginlerinden Hikmet Tarhun, memleketi Erzurum’a yaptığı sürpriz ziyarette, genç kızdan oğlu Emir’le evlenmesini ister.

Reyhan, Hikmet’e büyük minnet duysa da hiç tanımadığı biriyle evlenmeyi kabul etmez. Çünkü bu kendisini hiç görmeyen Emir’e de haksızlık olacaktır. Ancak Hikmet’in herkesten sakladığı sırrı, genç kızı bu evliliğe mecbur bırakır. Oğlu için büyük planları olan Cavidan ise gelin olarak taşralı bir kıza asla rıza göstermeyecek, imzalar atıldıktan sonra da evliliklerini bitirmek için elinden geleni yapacaktır.