Ana sayfa Dizi İzle Yemin 5 Ekim Pazartesi 266. Bölüm Fragmanı İzle

Yemin 5 Ekim Pazartesi 266. Bölüm Fragmanı İzle

tarafından ker_def

Kanal 7 ekranlarının sevilen dizilerinden Yemin 3. sezonuyla yoluna devam ediyor. Reyhan karakterinin ayrılmasının ardından gelen yeni karakterler ile birlikte heyecanlı bölümlerin yer aldığı Yemin dizisinin 266. Bölüm Fragmanı yayınlandı. 5 Ekim Pazartesi akşamı neler yaşanacağının detaylarını videodan izleyebilirsiniz. Küçük Emir’in İsmi Belli Oluyor!

Dizinin bir önceki bölümünde; Kumru ablasının mutluluğunu bozmak için elinden geleni yapar. Kendisini yetersiz hisseden Narin ise büyük bir ikilem yaşar. Feride kaçma imkanı varken Emir’i bırakmaz ve kurtulabilmeleri için elinden geleni yapar. Reşit tehlikesi ise henüz geçmiş değildir. Feride ile Emir, kurtulabilecekler mi? Kumru bütün puanları toplamak ve ablasını yetersiz hissettirmek için Masal’ın kaybolma planını işletir ve sonunda da Masal’ı bulup kahraman olur. Bu saatten sonra Narin kendini suçlu hissetmeye başlar. Nikah masasında Narin beklenmektedir. Narin gelecek mi?

Bir yanda büyük aşkı Reyhan’ın yasını tutan Emir diğer yanda ise annesiyle hiç tanışmamış minicik bir yürek. Kanal 7 ekranlarının sevilen dizisi ‘Yemin’ üçüncü sezonuyla hafta içi akşam saatlerinde buluşuyor..

Büyük depremler yaşayan Tarhun ailesi geçen kötü günlerin ardından toparlanabilecek mi? Emir Reyhan’dan sonra nasıl bir yol seçecek? Geride kalan masum bebek aileyi bir araya getirebilecek mi? Tüm sorular Yemin ile yanıt bulacak.

Yönetmenler: Yasemin Türkmenli , Serkan Mut
Görüntü Yönetmeni: Vedat Aydın, Koray Ocak

Proje-Hikâye: Nazmiye Yılmaz
Oyuncular: Gökberk Demirci, Cansu Tuman, Can Verel, Yaghmur Shahbazova, Cansın Mina Gür , Gül Arcan , Berkant Müftüler , Ceyda Olguner,Melahat Abbasova, Elif Özkul, Gözde Gündüzlü, , Hülya Aydın, Derya Kurtuluş, Mustafa Şimşek , Esra Çoban, Barış Gürses, Can Çağlar,Miran Efe Achylov

Senaryo: Başak Yazı Odası
Yapım: Karamel Yapım
Müzik: Minör
Sanat Yönetmeni: Müslüm Çalaşın
Kostüm Sorumlusu: Ceyda Koçlar