Ana sayfa Dizi İzle Yemin dizisi 13 Eylül Cuma 75. bölümde Reyhan, Emir’den vazgeçebilecek mi?

Yemin dizisi 13 Eylül Cuma 75. bölümde Reyhan, Emir’den vazgeçebilecek mi?

tarafından ker_def

Kanal 7 ekranında yeni sezonuna başlayan Yemin dizisinin 75. bölümü 13 Eylül Cuma günü saat 20.15’te ekrandaki yerini alacak. dizinin yeni bölümünde neler olacağı ile ilgili bilglier paylaşıldı.

REYHAN EMİR’DEN VAZGEÇEBİLECEK Mİ?

İkinci sezonda da izleyicinin beğenisini kazanan Yemin’de bugün Reyhan, Emir’i kaybetme korkusu yaşarken, Cemre ipleri eline alır.

Reyhan ve Emir’in arasının bozuk olduğunun farkında olan Cemre, ipleri elinde alır. Emir’i kaybetme korkusu yaşayan Reyhan ise ondan vazgeçebilecek mi? Öte yandan evlilik oyununu herkesten gizleyen Kemal ve Narin, mahkemede karşılarına çıkan sürpriz tanıkla şok yaşarlar.

Aşkları için artık daha büyük savaşlar vermesi gereken iki gencin destansı aşk hikâyesi hafta içi her gün 20:15’te Kanal 7 ekranlarında…

İkinci Sezon Genel Hikâye:

Büyük sır ortaya çıkar, taşlar yerinden oynar ve artık hiçbir şey eskisi gibi olamaz… Yüreğindeki ağır yükü, aşkıyla yer değiştiren Reyhan şimdi ne yapacak? Öfkesinin yerini aşka teslim eden Emir, öğrendiklerinden sonra sakin kalabilecek mi? Sevdalı iki genci daha büyük bir savaş beklerken, Cavidan yine karşılarındaki en büyük engel olacak.

Yaşanan onca olaydan sonra Kemal kendini sıradan bir hayatın içinde bulur. Kızı ve işinden başka hiçbir şey düşünmeyen bir adama dönüşen Kemal’in bu rutin hayatı, yollarının kesiştiği Narin ile değişecek. Geçmişinden büyük bir sırla çıkıp gelen Narin, hiç ummadığı bir hayatın için düşecek. Gönlünü tamamen sevdaya kapamış Kemal kapısını çalan aşka direnebilecek mi?

Künye:
Oyuncular: Özge Yağız, Gökberk Demirci, Can Verel, Yaghmur Shahbazova, Gül Arcan Gürses, Berkant Müftüler, Ceyda Olguner, Cansın Mina Gür, Tuğçe Ersoy Kacarski, Derya Kurtuluş Oktar, Mustafa Şimşek, Gözde Gündüzlü, Sıla Türkoğlu, Esra Demir Çoban, Yağmur Akdağ, Ali Dereli, Barış Gürses, Tuğgül Küçükoğlu, Can Çağlar
Yönetmenler: Ayhan Özen, Serkan Mut
Yardımcı Yönetmen: Kubilay Koçak
Görüntü Yönetmeni: Ümit Gabin
Proje-Hikâye: Nazmiye Yılmaz
Yapım: Karamel Yapım
Uygulayıcı Yapımcı: Armağan Pertez
Müzik: Minör Sanat Yönetmeni: Müslüm Çalasın
Kostüm Sorumlusu: Nezahat Terzi