Ana sayfa Dizi Fragmanları Yemin dizisi iki büyük değişiklik ile başlıyor!

Yemin dizisi iki büyük değişiklik ile başlıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal 7 ekranında Yemin dizisi dördüncü sezona hazırlanıyor… İlk iki sezonda Gökberk Demirci ile Özge Yağız başrolü paylaştı ve günlük dizi formatında yayınlandı. Üçüncü sezonda Özge Yağız’ın ayrılmasının ardından dizi hafta sonları ekrana gelmeye devam etti.

Dördüncü sezonda ise Kanal 7’nin farklı bir uygulama yapma ihtimali belirdi. Yemin dizisinin dördüncü sezon başlangıcı 17 Eylül Cuma akşamı saat 21.15 olarak açıklandı. Bu da demek oluyor ki, yayın tarihi ile ilgili bir düzenlemeye gidilmiş… Sadece Cuma günleri mi yayınlanacak yoksa başka bir günde de izleyicilerin karşısına çıkacak mı? Kanal 7’nin planı yakında ortaya çıkacaktır.

Dizinin 17 Eylül Cuma günü ekrana gelmesi demek, aynı gün Emanet dizisinin saat 19.00’daki yayından sonra Yemin dizisinin de hemen arkasından başlayacağı anlamı taşıyor.

Yemin dizisi iki büyük değişiklik ile başlıyor! 7

Dizide bir diğer önemli değişiklik ise oyuncu kadrosunda yaşandı. Üçüncü sezonda Cansu Tuman dizide Feride olarak izleyicilerin karşısına geçmişti. Ancak dördüncü sezonda başrol kadın oyuncusu bir kez daha değişti. Setenay Süer dördüncü sezonda dizide Gülperi karakteri ile yerini alacak.

Emir ile Gülperi arasında neler yaşanacağını herkes merakla bekliyor. Çilek Kokusu ve ardından Kırlangıç Fırtınası dizilerinde rol alan Büşra Oğur da yeni sezonda Yemin dizisinin ana kadrosunda yerini alacak.

İşte Yemin dizisi 4. sezon fragmanı: