Ana sayfa Dizi Haberleri Yemin dizisinde final ne zaman? Yemin’in çekimleri bitecek ama yayınlar sürecek!

Yemin dizisinde final ne zaman? Yemin’in çekimleri bitecek ama yayınlar sürecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal 7 ekranında yayınlanan Yemin dizisinin ilk iki sezonunda Gökberk Demirci ile Özge Yağız ikilisi başrolde yer aldı. Emir ile Reyhan karakterlerinin öne çıktığı ilk iki sezonda iki genç oyuncu çok başarılı bir işe imzasını attı. O dönemde hafta içi akşam saatlerinde yayınlanan Yemin, çok ilgi gören dizilerden birisiydi.

Yemin’in ikinci sezon finalinde Özge Yağız’ın ayrılması, iki başrol oyuncusunun sette başlayan aşklarının yapıma zarar vermemesi ve Özge Yağız’ın kendisine yeni bir kariyer hedefi seçmesinin bir nedeni olarak düşünüldü… Özge Yağız, o günden sonra çok iyi bir sıçrama yaptı ve Gökberk Demirci de onu sürekli destekledi. Çiftin evlenmesi bekleniyordu ama geçtiğimiz hafta ayrıldıkları yönünde iddialar ortaya çıktı.

Yemin dizisi ise son iki sezonda hafta sonları ekrana gelen bir yapım haline geldi. Düşük reytingler nedeniyle alınan bu kararın ardından Gökberk Demirci sadık bir şekilde projeye devam etti. Hatta beşinci sezon için anlaşma bile yapıldı. Ancak Yemin dizisinin artık devam etmeyeceği ortaya çıktı.

Yemin dizisinde final ne zaman? Yemin'in çekimleri bitecek ama yayınlar sürecek! 7

Kanal 7 diziyi bitirme kararı aldı. Stok bölümleri olduğu için Yemin dizisinin çekimleri bittikten sonra da bölümler yayınlanmaya devam edecek. Mayıs ayında set ekibinin dağılması bekleniyor. Ancak dizinin yayınları Eylül’e kadar stok bölümlerle sürecek.

En son 419. bölümü yayınlanan Yemin’in 554. bölüme kadar ekranda kalacağı ortaya çıktı. Yaz aylarında da dizinin ekrana gelecek olması hayranları memnun edecektir. Ancak Eylül ayı itibariyle stoklar biteceği için Yemin dizisine veda vakti de gelmiş olacak.

Setenay Süer, Can Verel, Yaghmur Shahbazova, Ahmet Ömer Akıner, Gül Arcan, Büşra Oğur gibi isimlerin de kadrosunda yer aldığı Yemin, birçok izleyicinin gönlünü kazanan bir yapım olmayı başardı. Yemin’in yurt dışına da satışlarının yapılması hikayede yer alan oyuncuların daha çok tanınmasını sağladı. Yemin’in bitmesi birçok hayranını da üzecek bir gelişme olarak değerlendiriliyor.