Ana sayfa Dizi Haberleri Yemin ve Emanet o kadar başarılı oldu ki, Kanal D’de günlük dizi işine yeniden girdi!

Yemin ve Emanet o kadar başarılı oldu ki, Kanal D’de günlük dizi işine yeniden girdi!

tarafından ker_def

Adını Sen Koy, Beni Affet, Beni Bırakma gibi günlük diziler o kadar etkili oldular ki, izleyicilerin hala akıllarından çıkmadılar… Kanal 7’nin Yemin dizisi 3. sezon tamamlarken, Emanet ise ilk sezon başarısıyla günlük diziler kategorisinde çok öne çıktı. Kanal D daha önce de Yaralı Kuşlar isimli günlük dizisini yayına almış ama beklediği reytingler gelmemişti. Bu dizinin yurt dışı başarısı ise herkesi fena halde şaşırtmıştı. Şimdi Kanal D’den yeni sezonda yeni bir günlük dizi atağı geliyor!

Kanal D’nin yeni günlük dizisi Kırık Hayatlar yakında izleyicisi karşısına çıkacak. Geçtiğimiz hafta İzmir’de ve Urla’da çekimlerine başlanılan Kırık Hayatlar dizisi, iki gencin aşkları için neleri göze alabileceğini, bir annenin güç için her şeyi nasıl arkada bırakabileceğini ve Kocabey malikanesinde sırların ortaya çıkması ile birlikte aileler arasında yaşanacak büyük hesaplaşmaları ekranlara taşıyacak.

Yemin ve Emanet o kadar başarılı oldu ki, Kanal D'de günlük dizi işine yeniden girdi! 7

Başrollerini Meltem Akçöl ile Erdem Yılmaz’ın paylaştığı dizisinin oyuncu kadrosunda Mine Çayıroğlu, Burcu Almeman, Atsız Karaduman, Murat Onuk, Arbnora Ademaj, Zafer Öztürk, Erdi Ünver, Hatice İrkin, Yeşim Çelebi, Sedat Berke Özkök, İbrahim Coşkun, Özlem Fidan Kamalıoğlu, Uğurhan Tekin, Mustafa Bademoğlu, Felicia Sağnak , Serdar Kamalıoğlu, Mesude Tosun Türkmen, Oğuz Edis, Ümit Ufuk Tosun, Sabriye Günüç, Bengi Ceren Uluğ, Özlem Öztürk bulunuyor.

Yapımını Nöbetçi Yapım, yapımcılığını Berna Akpınar ile Metin Namlısesli’nin üstlendiği Kırık Hayatlar dizisinin yönetmen koltuğunda Bekir Dadaş ile İlknur Uğuz Arslan’ın oturuyor. Dizinin öyküsünü Pınar Ordu, İbrahim Güler, Melek Ordu’nun yazarken, senaryoyu ise Yaşar Aksu ve Nilüfer Yenidoğan Özmekik kaleme alıyor.

Kırık Hayatlar, hafta içi her gün yakında Kanal D’de…