Ana sayfa Sosyal Medya Yemin’den ayrılan Özge Yağız ve sevgilisi Gökberk Demirci sürpriz bir projede yeniden buluşuyor!

Yemin’den ayrılan Özge Yağız ve sevgilisi Gökberk Demirci sürpriz bir projede yeniden buluşuyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Kanal 7 ekranlarında 3 sezondur yayınlanan Yemin dizisi, büyük ilgi gören yapımlardan
birisi. Başrolde yer alan iki genç oyuncu Gökberk Demirci ve Özge Yağız, dizide tanıştıktan sonra sevgili olmuşlardı. Özge Yağız, Haziran ayında Yemin dizisinden karakteri Reyhan’ın ölmesiyle ayrılmış ve izleyiciyi üzmüştü.

Yağız, daha sonra Star TV’nin 12. bölümde final yapan dizisi Sol Yanım’da rol aldı. Özge Yağız’ın Yemin dizisindeki yerine ise yine genç bir isim İlayda Altuntaş getirildi.

Yemin dizisinde Gökberk Demirci ve İlayda Altuntaş başrollerde şimdi. Dizi, kemik izleyicisi ile büyük ilgi görmeye devam ediyor. Hatta dizinin yeni sezonda yayında olup olmayacağı da ortaya çıktı!

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın tv100’deki yazısında dizinin 4. sezonu için Gökberk Demirci’nin anlaşmasını yaptığı belirtilmekte.

Bu sürpriz gelişme ile birlikte hem Yemin dizisinin Kanal 7’de bir sonraki sezon da devam edeceği öğrenildi, hem de Gökberk Demirci’nin projeye devam kararı aldığı da ortaya çıkmış oldu.

Bu güzel gelişmenin ardından Özge Yağız ve Gökberk Demirci’yi aynı yapımda görmek isteyenler için de güzel bir bilgi daha geldi.

Habere göre ikiliye Hindistan – İran ve Türkiye ortak yapımı bir filmde başrol oynamaları için bir teklif gitmiş! Henüz kabul edip etmedikleri ile ilgili bir bilgi yok. Film hakkında da başka bir detay şu an için bilinmiyor ama eğer Yağız ve Demirci bu teklifi kabul ederse, Yemin izleyicileri adeta bayram yapacak!

Gelişmeleri sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz…