Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Yengeç Şubat ayı burç yorumunda aşk ve özel ilişkilerde yeni gelişmeler var!

Yengeç Şubat ayı burç yorumunda aşk ve özel ilişkilerde yeni gelişmeler var!

tarafından ker_def

Burçlarla ilgili dikkat çeken yorumlarda bulunan astrolog Demet Baltacı, Yengeç burçları için önemli bilgiler vermeye devam ediyor.

Youtube kanalında paylaşımlarıyla dikkatleri üzerine çeken Baltacı, Şubat ayı için önemli yorumlarda bulundu.

Yengeç burcuna Şubat ayı için dikkat çeken sözler söyleyen Demet Baltacı, şu detayların altını çizdi:

“Yengeç ve yükseleni yengeç olanlar Şubat ayı sizin için para konularında önemli açılımların olabileceği, anlaşmalar, sözleşmeler yapabileceğiniz, yeni kararlar verebileceğiniz, anlaşamadığınız konuları çözümleyebileceğiniz, istikrarlı ve güvenli enerjiler barındırıyor.

Parasal alanlarınızda aydınlık bir dönem var. Hisseli paralar, para ile ilgili her türlü plan ve projeler, eşinizin kaynakları ile ilgili konular olabilir. Buralarda bir hareketlilik var. Zihniniz, düşünceniz bu noktalarda.

Bu ay ortalarına kadar aktif bir süreçtesiniz kariyer alanlarında. Hayatınızın bir çok alanında sorumluluklar, görevler olabilir. Aile içinde, toplum önünde kariyeriniz olabilir. Hep mücadele içindesiniz ve yoruldunuz. Ancak bu mücadelenizin karşılıkları bu ay gelebilir.

İhtiyacınız olan parayı bulmak, beklediğiniz paraların ödenmesi, miras, nafaka sorunlarının çözümlenmesi gibi açılımlar olabilecek.

Eşiniz veya ortağınızın kaynakları ile ilgili sizi destekleyecek girişimlerle karşılaşabilirsiniz.

İş ve mesleki alanlarda parasal akışlarınız hızlı ilerleyecek.

Sağlığınız ile ilgili probleminiz varsa bunun için kaynak bulabileceksiniz.

Geleceğe daha umutla bakacağınız yeniayda  sürprizler olabilir. Özel hayatınızda ve finansal hayatınızda olumlu gelişmeler olacak.

Ay ortalarından itibaren duygusal olarak olumlu olacaksınız. Hayatınızdaki yakınlarınız ile ilgili şevkat, ilgi, romantik konuların arttığı bir dönem olacak. Yakın çevrenizdeki kişilerle olan ilişkileriniz güçlenecek.

Kararsız kaldığınız konularda netleşebilirsiniz. Özel ilişkilerle ilgili kararlar da verebilirsiniz. Uzun süreli bazı ilişkiler ve işbirlikleri hakkında kararlar verebileceğiniz bir dönemdesiniz.

Yasal işleriniz varsa sonuçlar alabileceğiniz ya da adım atabileceğiniz bir döngü var.

Kısa veya uzun seyahatler veya ziyaretler olabilir.”