Ana sayfa Dizi Fragmanları Yeni alınan karar sonrası Seni Çok Bekledim geri dönüyor!

Yeni alınan karar sonrası Seni Çok Bekledim geri dönüyor!

tarafından ker_def

Depremde dağılmış bir aile, kendini kaybetmiş, hayata tutunmakta zorlanan bir adam ve aşka kapılarını kapatmış yaralı bir kadının birbirlerinin hayatlarını değiştirmesinin hikayesi… Dizi geçen hafta izleyicileri ile buluşamadı. Skala Yapım ve DNZ Film imzalı, başrollerini Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu paylaştığı ‘Seni Çok Bekledim’ 12. bölümüyle 21 Nisan Çarşamba saat 20.00’de Star TV’ye geri dönüyor. Dizi daha önce Cuma akşamları yayınlanıyordu, ancak geçen hafta Volkan Konak’ın programı başladı. Geçtiğimiz hafta yeni bölümü yayınlanmayan Seni Çok Bekledim, çarşamba günlerine alındı.

Final Kararı zaten verilmiş olun Seni Çok Bekledim, 2 bölüm sonra veda edecek. Dizinin 21 Nisan Çarşamba günü yayınlanacak olan 12. bölümünün konusu da ortaya çıktı. İşte detaylar: Ailede tüm dengeler değişmeye, sırlar birer birer ortaya çıkmaya başlar. Kadir, yıllarca kardeşi bildiği Erol’un ardından, hâlâ yaşadığı şokun etkisindedir. Ayliz, çektiği acıların ötesinde, Erol’a “Kardeşim” diyememenin burukluğunu yaşar.

Sibel, gemileri yakmaya karar verir ve ortalığı sarsacak fitili ateşler. Cemal, kendi sebep olduğu olay yüzünden Kadir’i suçlamaktadır. Kadir onun katil olduğunu bir kez daha haykırırken, aralarındaki ipler iyice gerilir. Selahattin, her şeye rağmen, Eren Ailesinin zor zamanlarında yanlarında durur ve habersiz olduğu gerçekle yüzleşmesi an meselesidir.

Yönetmenliğini Yasemin Türkmenli’nin yaptığı dizinin senaryosunu Hakan Haksun, Pervin Bozan, Elif Başaran ve Eylül İdiman yazıyor. Dizinin dev oyuncu kadrosunda Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu’nun yanı sıra; Mustafa Uğurlu, Yıldız Kültür, Caner Şahin, İlhan Şen, Lila Gürmen, Durul Bazan, Türkü Turan, Hakan Ummak, Sibel Şişman, Gürkan Güzeyhuz, Şehsuvar Aktaş, Selen Domaç, Nihan Büyükağaç, Damla Makar, Hande Oktan ve Selen Zeyneloğlu rol alıyor.

Seni Çok Bekledim; Kadir (Özcan Deniz) ve Ayliz’in (İrem Helvacıoğlu) tutku dolu aşkını ekrana getiriyor…

Yayın Günü: 21 Nisan Çarşamba
Yayın Saati: 20.00 / Yeni Bölüm – 12. Blm