Ana sayfa Dizi Haberleri Yeni başladı ama Yasak Elma’dan sonra Fox TV’nin en iyi dizisi olmayı başardı!

Yeni başladı ama Yasak Elma’dan sonra Fox TV’nin en iyi dizisi olmayı başardı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’de bu sezon birbirinden iddialı diziler izleyicilerle buluştu ama reytingleri tatmin etmeyen birkaç proje bulunuyor… Yasak Elma dizisinin çok iyi bir beşinci sezon sürdürmesinin yanı sıra Evlilik Hakkında Her Şey isimli dizi de kanalın en iyi yeni dizisi oldu.

Son Yaz, Uzak Şehrin Masalı ile Yalancılar ve Mumları isimli dizilerin final yapması ise büyük bir talihsizlik olarak kayıtlara geçti. Elbet Bir Gün ve Elkızı isimli dizilerin sıkıntı yaşadığı, Misafir isimli yeni dizinin ortalama bir başlangıç yaptığı bu ortamda Aşk Mantık İntikam da kendi izleyicisinin desteği ile ayakta kalmayı başarıyor.

Evlilik Hakkında Her Şey dizisi bu sezon Fox TV’nin hazırladığı en başarılı yeni dizi olarak öne çıktı. İlk 8 bölümü büyük dikkat çeken dizi, salı akşamları milyonlarca izleyiciyi ekrana taşıması bakımından önemli bir iş başarıyor.

Gökçe Bahadır, Sarp Akkaya, Yiğit Kirazcı, Gökçe Eyüboğlu, Tülin Ece ve Sumru Yavrucuk’un başrollerinde yer aldığı Evlilik Hakkında Her Şey, izleyicilerden geçer not aldı.

Ortalamanın bir hayli üzerinde gerçekleşen reytingleri ile de göz dolduran dizi, Fox TV’nin bu sezon en iyi yeni dizisi olarak da kanalın diziler konusundaki kötü gidişini duraksatan bir yapım oldu.

Pazartesi akşamları Yasak Elma dizisinin çok iyi performans sergilemesinin yanı sıra salı günleri de Evlilik Hakkında Her Şey’in gayet başarılı bir şekilde devam ettiğini görebilirsiniz.