Ana sayfa Dizi Haberleri Yeni başlayan Yürek Çıkmazı dizisinde Alp Navruz’un tarzı çok beğenildi!

Yeni başlayan Yürek Çıkmazı dizisinde Alp Navruz’un tarzı çok beğenildi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Alp Navruz’un Yürek Çıkmazı isimli yeni TRT1 dizisiyle ekranlara dönüşü hayranlarını çok memnun etti. Geçen sezon Ada Masalı isimli romantik komedi dizisinde izlediğimiz oyuncu, bu sezon ise ağır bir dram hikayesi olan Yürek Çıkmazı ile yeniden hayranları ile buluştu.

Halil Tekin karakteri daha ilk bölümden izleyicilerden geçerli not aldı. Alp Navruz hayranları oyuncunun tarzını çok beğendiklerini ve daha önceki rollerinden çok farklı bir rol ile ekranda olduğu için de memnun olduklarını belirten binlerce paylaşım yaptı. Sosyal medyada Alp Navruz hayranları yine çok iyi performans sergilediğini ve yine kalplerini kazanmayı başardığını belirten yorumlar paylaşıyor.

Yeni başlayan Yürek Çıkmazı dizisinde Alp Navruz'un tarzı çok beğenildi! 9

Alp Navruz, bugüne kadar yer aldığı dizilerde hep iyi seçimler yaparak, güçlü rollerde yer aldı ve hayranları da onun seçimlerinin başarıya ulaşması için ellerinden gelen desteği sundu. Aynı durum Yürek Çıkmazı dizisinde de yaşanıyor.

Atike Hınçlıer’in aynı isimli kitabından uyarlanan Yürek Çıkmazı, alkolün ve kişilik bozukluğu yaşayan bir adamın, ailesinin çektiği çileleri, bir kadının çocukları için yaptığı büyük fedakarlıkları ve acı dolu hayatını konu alıyor.

Yeni başlayan Yürek Çıkmazı dizisinde Alp Navruz'un tarzı çok beğenildi! 10

Alp Navruz da yeni karakteri Halil Tekin’in imajını ortaya koyan paylaşımı ile sosyal medyada hayranlarını selamları. Hayranları da ünlü oyuncuya iltifatlarla dolu yorumlar yaptı.

Yürek Çıkmazı dizisinin ilk bölümünün sonrasında ise yapılan değerlendirmelerde Alp Navruz’un iyi bir oyunculuk sergilediğine yönelik değerlendirmeler öne çıktı.

İşte o değerlendirmelerden birisi: “Alp Navruz sağlam oynuyor. Her dizisinde bir öncekinden farklı bir rolle karşımıza çıkması hem onun kariyeri açısından hem de verdiği seyir zevki açısından çok güzel oluyor.”

Yeni başlayan Yürek Çıkmazı dizisinde Alp Navruz'un tarzı çok beğenildi! 11