Ana sayfa Dizi Haberleri Yeni bir dizi çiftimiz oldu! Berkay Hardal ve Gülper Özdemir’in oynadığı Meleklerin Aşkı geliyor…

Yeni bir dizi çiftimiz oldu! Berkay Hardal ve Gülper Özdemir’in oynadığı Meleklerin Aşkı geliyor…

tarafından zk zk
Son dönemin parlayan yıldızları Gülper Özdemir ve Berkay Hardal, yakında Show TV’de ekrana gelecek Meleklerin Aşkı dizisinde buluştu.

Teaserların yayınlanmasıyla sosyal medya üzerinde büyük beğeni toplayan ikili şimdiden çok konuşulacağa benziyor. Dizide Melek karakterine hayat vererek, inatçı, adaletli ve hayatını doğaya adamış bir genç kızı canlandırmaya hazırlanan Gülper Özdemir, “Melek ile kendimi çok bağdaştırdım. Ben de inatçı ve adaletli bir insanım. Haksızlığa tahammül edemem” dedi.

Yağmur karakterine hayat veren Berkay Hardal ise seyirci karşısına daha bebekken annesi tarafından huzurevine bırakılan, zeki, merhametli, sevgi dolu bir genç adam rolüyle çıkacak. Hardal, “Böylesine güzel ve eğlenceli bir projede yer almak benim için çok özel ve güzel. Rolüme hazırlanırken zorlandım. Bebekken hayatla imtihanı başlamış olan bir karakteri canlandırıyorum” diye konuştu.

Yeni bir dizi çiftimiz oldu! Berkay Hardal ve Gülper Özdemir'in oynadığı Meleklerin Aşkı geliyor... 7

SOSYAL MEDYADA BÜYÜK YANKI UYANDIRDI!

Aşk dolu bir hikaye ile romantik komedinin inceliklerini aile dizisinde birleştiren Meleklerin Aşkı dizisinin yayınlanan ilk tanıtımı sosyal medyada yaklaşık 1 milyon kez izlendi. Yağmur (Berkay Hardal) ve Melek’in (Gülper Özdemir) yaşayacağı fırtınalı ve eğlenceli günlerin sinyallerinin verildiği romantik tanıtım sosyal medyada büyük beğeni topladı.

Yapımcılığını Süreç Film’in/Ali Gündoğdu’nun üstlendiği, yönetmen ve senarist koltuğuna başarılı projelerin mimarı Ersoy Güler’in oturduğu “Meleklerin Aşkı”nın oyuncu kadrosunda Oya Başar, Gülper Özdemir, Berkay Hardal, Didem Balçın, Toygan Avanoğlu, Serkan Kuru, Alihan Aracı, Rümeysa Arslan, Özlem Mahmutoğlu, Ebrar Alya Demirbilek, Deniz Kaynak, Arda Adil Görgen gibi birçok başarılı isim yer alıyor.

Meleklerin Aşkı yakında Show TV’de başlıyor!