Ana sayfa Dizi Haberleri Yeni bir dizi geliyor: Masal Çiçeği… Bakın kimler oynayacak?

Yeni bir dizi geliyor: Masal Çiçeği… Bakın kimler oynayacak?

tarafından zk zk

Son olarak Kalbimdeki Deniz dizisinde oynayan Yeşim Ceren Bozoğlu ile Nefes Nefese dizisinin ardından Muhteşem İkili dizisinde konuk oyuncu olan Uğur Yücel’in oynayacağı yeni bir dizi geliyor.

Ömer Faruk Sorak’ın yöneteceği ‘Masal Çiçeği’ güçlü kadrosuyla dikkat çekiyor.

Kanal D’nin şubat ayında ekrana getirmeyi planladığı iddialı dizisi ‘Masal Çiçeği’nin hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. Ömer Faruk Sorak’ın yöneteceği, T Company imzalı dizinin cast direktörlüğünü Gülden Avşaroğlu yapıyor.

Oyuncu kadrosu için titiz bir çalışmanın yürütüldüğü dizi için geçen hafta Uğur Yücel, Zeynep Eronat, Macit Koper, Yeşim Ceren Bozoğlu ve Gözde Çığacı ile anlaşılmıştı. Altuğ Küçük’ün kaleme aldığı kriminal drama türündeki dizinin kadrosuna son olarak Mesut Akusta da katıldı.

Yeni bir dizi geliyor: Masal Çiçeği... Bakın kimler oynayacak? 7

Dört sezon süren Karagül dizisinde oynadığı Kendal Ağa rolüyle fenomen olan usta oyuncu Akusta, ‘Masal Çiçeği’ projesinde Rıza karakterine hayat verecek. Uğur Yücel’in ‘Fikret’, Zeynep Eronat’ın ise Fikret’in eşi Songül karakterlerini canlandıracağı dizinin çekimlerine aralık ayında başlanacak. (Medyatava-Birsen Altuntaş)