Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Yeni çocuk kanalı 23 Nisan’da açılıyor!

Yeni çocuk kanalı 23 Nisan’da açılıyor!

tarafından ker_def

Yeni Bir Çizgi Film Kanalı Açılıyor: Boomerang
Boomerang Çizigi Film Kanalı 23 Nisan 2016’da Açılıyor.

Türkiye’de Cartoon Network ile çocukların sevgisini kazanan Turner şimdi de yepyeni çocuk kanalı Boomerang ile eğlenceli içerikler sunmaya hazırlanıyor. Türkiye’de, çocukların bayramı 23 Nisan’da yayın hayatına başlayacak ilk çocuk kanalı olan Boomerang; birbirinden komik ve eğlenceli çizgi filmleriyle küçük büyük herkesin birlikte keyifle izleyeceği yeni adres olacak.

Türkiye’de Cartoon Network ile çocukları ekran başına toplayan Turner Grubu’nun yeni çocuk kanalı Boomerang, 23 Nisan’da yayın hayatına merhaba diyecek. Nesillerdir klasikleşmiş çizgi filmlerin en yeni bölümleriyle ilk kez ve sadece HD kalitesinde yayınlanacağı Boomerang, keyifli içerikleriyle çocukları ve aileleri bir arada ekran başına toplayacak. Boomerang, Türkiye’de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda yayına başlayan ilk ve tek çocuk kanalı olma özelliğini de taşıyor.

Eğlenceli, komik ve zamansız çizgi filmlerin HD olarak yayınlanacağı Boomerang’da Tom & Jerry, Bugs Bunny, Scooby Doo, Mr Bean, Müfettiş Gadget, Garfield ve daha birçok klasik en yeni bölümleriyle ekranlarda olacak.
Turner EMEA Bölgesi Çocuk Bölümü İçerik ve Kreatifden sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı Patricia Hidalgo kanal ile ilgili; “Boomerang için yeni ve özgün içeriklere yatırım yapmaya ve çocuklar için ikinci kanalımızı bölge çapında geliştirmeye devam ediyoruz. Yayının başlangıcının zamanlaması da bizler için çok önemli. Türkiye, Turner için öncelikli bir pazar ve klasik animasyonlar ve sevimli karakterlerin yer aldığı güçlü içeriğiyle Boomerang, ailelerin bir arada keyif alabilmesi için eğlenceli, neşeli bir deneyim sunuyor” dedi.

Kahkaha ve eğlence dolu yeni bir dünyanın kapılarını açan Boomerang, 60 ülkedee yaklaşık 55 milyon hanede izleniyor. Yayın hayatına D-Smart ve Tivibu üzerinden başlayacak Boomerang, çocukların ve ailelerin heyecanla takip edeceği yeni adres olacak. Kanalın yayın akışı ve tüm içeriklerine 21 Nisan’dan itibaren boomerangtv.com.tr web sitesinden ulaşılabilecek.