Ana sayfa Dizi Haberleri Yeni dizi Meleklerin Aşkı, Berkay Hardal ve Gülper Özdemir için büyük bir sınav olacak!

Yeni dizi Meleklerin Aşkı, Berkay Hardal ve Gülper Özdemir için büyük bir sınav olacak!

tarafından ker_def

Show TV ekranlarında izleyici ile buluşmaya hazırlanan Meleklerin Aşkı, iki genç oyuncuyu buluşturdu.

Berkay Hardal ve Gülper Özdemir’in başrolündeki dizi, 1 bölümüyle 5 Temmuz Perşembe akşamı izleyicilerle buluşacak.

İki genç oyuncunun çıkış yapması beklenen dizideki uyumları büyük merak konusu oldu.

Tanıtım bölümleriyle dikkat çeken dizi sımsıcak bir yaz dizisi havasında…

Meleklerin Aşkı ilk bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Show TV’de başlayacak olan Meleklerin Aşkı şimdiden merak uyandırdı. Romantik komedi tarzındaki Meleklerin Aşkı dizisinde başrolde Oya Başar, Gülper Özdemir, Berkay Hardal oynuyor. Yağmur’un evlerine bakıcı olarak girdiği evde Melek’e aşık olması ile olaylar gelişiyor.

Yeni dizi Meleklerin Aşkı, Berkay Hardal ve Gülper Özdemir için büyük bir sınav olacak! 7

Show TV’nin 5 Temmuz Perşembe akşamı ekran yolculuğuna başlayacak yeni dizisi “Meleklerin Aşkı”ndan bir fragman daha geldi. Yapımcılığını Süreç Film’in üstlendiği, yönetmen ve senarist koltuğuna başarılı projelerin mimarı Ersoy Güler’in oturduğu “Meleklerin Aşkı”nın oyuncu kadrosunda Oya Başar, Gülper Özdemir, Berkay Hardal, Didem Balçın, Toygan Avanoğlu, Serkan Kuru, Alihan Aracı, Rümeysa Arslan, Özlem Mahmutoğlu, Ebrar Alya Demirbilek, Deniz Kaynak, Arda Adil Görgen ve daha birçok başarılı isim yer alıyor.

MELEKLERİN AŞKI İLK BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Fragmanlarıyla şimdiden adından söz ettiren Meleklerin Aşkı’nın birinci bölüm ikinci tanıtımı yayınlandı. Yağmur (Berkay Hardal), Melek’ten (Gülper Ödemir) hoşlandığını itiraf ederken, Rukiye’nin (Oya Başar) alevler içinde kaldığı anlar heyecanı yükseltiyor.

MELEKLERİN AŞKI VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Melek’in Yağmur’a, “Kendi canını tehlikeye atıp, onca alevin ve dumanın içine dalıp önce annemin sonra da benim canımı kurtardın!” sözleri dikkat çekerken, Necmettin’in (Toygan Avanoğlu) yaktığı ağıt eğlenceli dakikalar yaşatıyor. Melek’in arkadaşının Yağmur’a hayran kaldığı, Rukiye ile Melek’in karşı karşıya geldiği tanıtımda Yağmur, Çekilmezlerin evine bakıcı olarak giriyor.