Ana sayfa Dizi Haberleri Kanal D’nin yeni dizisi Yargı adalet kavramını sorgulatacak!

Kanal D’nin yeni dizisi Yargı adalet kavramını sorgulatacak!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ay Yapım tarafından Kanal D için çekilen Yargı dizisinde çekimeler için son dönemece girildi. Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nu bir araya getiren dizinin ekibi okuma provası için bir araya geldi.

Yönetmenliğini Ali Bilgin’in üstlendiği, senaryosunu Sema Ergenekon’un kaleme aldığı Yargı dizisi yeni sezonda Kanal D ekranında olacak. Dizinin oyuncu kadrosu okuma provası için bir araya geldi ve dizinin çekimleri için son adım atıldı. Bir sonraki aşama sete çıkmak olacak.

Kanal D'nin yeni dizisi Yargı adalet kavramını sorgulatacak! 9

Daha önce Netflix için çekilen Aşk 101 dizisinde bir araya gelen ve aralarındaki uyum çok beğenilen Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu, Yargı dizisinde yeniden başrolleri paylaşıyor. Dizide Deniz ve Urgancıoğlu’nun yanı sıra Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun yanı sıra ‘Yargı’nın zengin oyuncu kadrosunda Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat,Mehmet Yılmaz Ak, Zeyno Eracar, Ali Seçkiner Alıcı gibi usta isimler yer alıyor.

Kanal D'nin yeni dizisi Yargı adalet kavramını sorgulatacak! 10

Geçen sezon Rekabet olarak çekilmesi planlanan ancak gerçekleşemeyen proje bu kez Yargı adıyla ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Dizi, Sema Ergenekon’un Adliye’de yaptığı gözlemlere dayanarak oluşturduğu hukuki çatışmaları yansıtıyor.

Kanal D'nin yeni dizisi Yargı adalet kavramını sorgulatacak! 11

Savcı Ilgaz ve avukat Ceylin’in arasında yaşananları anlatacak olan Yargı dizisi izleyicilere aile değerlerini ve adalet kavramını farklı bir bakış açısıyla sorgulatacak.

Dizi eylül ayında Kanal D ekranlarında yayınlanacak.