Ana sayfa Dizi Fragmanları Yeni dizide Cansu Dere’nin yanına Kaan Urgancıoğlu yakışır!

Yeni dizide Cansu Dere’nin yanına Kaan Urgancıoğlu yakışır!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Medyapım tarafından hazırlıkları sürdürülen yeni bir dizi projesi dikkat çekiyor. Son yıllarda yapılan en farklı yapımlardan birisi olması beklenen Doctor Foster’dan uyarlanacak olan psikolojik gerilim türündeki dizi için oyuncularla görüşmeler devam ediyor.

Kadın başrolün Cansu Dere olduğu resmi olarak açıklandı ve çok da iyi bir seçim olarak alkış aldı. Cansu Dere’nin kişisel özelliklerine de bakılınca bu Dr. Gemma Foster karakterinin Türk uyarlaması için en iyi seçeneklerden birisi olduğu kesin… Cansu Dere de bu görüşmeyi doğruladı ve heyecanını da sosyal medyadan takipçileriyle paylaştı.

Yeni dizide Cansu Dere'nin yanına Kaan Urgancıoğlu yakışır! 8

Yasak Elma dizisinin başarılı yönetmeni Neslihan Yeşilyurt’un yeni uyarlamanın başına getirilmesi de önemli bir mesajdı… Medyapım’ın bir dizisinden bir başka dizisine geçen ünlü yönetmen, Yasak Elma’daki başarılı performansı ile Doctor Foster için Medyapım’ın en önemli kozlarından birisi konumunda.

Kanal D ekranında yayınlanacak olan uyarlama dizinin erkek başrolü için ise isimler üzerinde çalışma devam ediyor. Ancak sosyal medyada ortaya çıkan iddialar Aşk 101 dizisinde büyük beğeni toplayan Kaan Urgancıoğlu ile de görüşmeler yapıldığı yönünde…

Yeni dizide Cansu Dere'nin yanına Kaan Urgancıoğlu yakışır! 9

Cansu Dere ile Kaan Urgancıoğlu’nun çok iyi bir uyum sergileyeceği kesin… İkilinin çok ses getireceği de net…

Psikolojik derinlik konusunda Kara Sevda dizisinde Emir karakteri ile öne çıkan Kaan Urgancıoğlu’nun böyle bir yapım için iyi bir seçim olacağı görülüyor. Cansu Dere ile Kaan Urgancıoğlu arasındaki yaş farkı 1… Yani uyumsuzluk bu noktada görülmüyor.

Bugüne kadar canlandırdıkları roller ve iki ismin kendi karakterleri de düşünüldüğünde Doctor Foster’ın Türk uyarlaması için çok başarılı seçim oldukları ortaya çıkıyor.

Bakalım bu dizi çifti gerçekleşecek mi?