Ana sayfa Sosyal Medya Yeni dizisiye başlayan Hande Erçel karar aldı ama uygulayamadı!

Yeni dizisiye başlayan Hande Erçel karar aldı ama uygulayamadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü isimlerin sosyal medya ile fazla ilgilenmeleri, ciddi zamanlarını harcamaları ve bundan şikayet etmeleri son yılların en çok bilinen durumu. Hande Erçel de bu kişiler arasında yer alıyor. Geçtiğimiz aylarda Eda Ece de dijital detoks başlatmış ancak 1 hafta bile bunu sürdürememişti.

Hande Erçel de sosyal medya detoksu yapmaya karar verdi. Ancak oyuncu bu kararını sürdüremedi. Kerem Bürsin ile birlikte Sen Çal Kapımı isimli diziye başlayan güzel oyuncu, karantina döneminde instagram detoksuna başladığını, ana bunu sürdüremediğini söyledi.

Erçel, “Bana göre olmadığını anladım. Sosyal medyada bir iletişim ağım var. Seviyorum onları” açıklamasını yaptı. Böylece anlaşıldı ki, sosyal medya Hande Erçel’in hayatının önemli bir parçasını işgal ediyor.

Murat Dalkılıç ile de uzun süreli bir ilişki yaşayan Hande Erçel, uzun süreli ilişki hedefleyenlerle şu deneyimini paylaştı: “İster sevgilinle, ister arkadaşınla bir ilişkinin uzun sürmesi için gereken en önemli şey saygıyı korumaktır.”

Yeni dizisiye başlayan Hande Erçel karar aldı ama uygulayamadı! 7