Ana sayfa Dizi Haberleri Yeni diziye başlayan Miray Daner’e aşkı Kubilay Aka’dan motivasyon desteği

Yeni diziye başlayan Miray Daner’e aşkı Kubilay Aka’dan motivasyon desteği

tarafından ker_def

‘Vatanım Sensin’ setinde tanışan ve kısa süre sonra arkadaşlıkları aşka dönüşen Kubilay Aka ve Miray Daner’in şu sıralar aşkları dolu dizgin devam ediyor

Sözcü Gazetesi’nin haberine göre ‘Vatanım Sensin’ isimli dizide üvey abi-kardeşi canlandıran ve rolleri gereği yapımcıyla yaptıkları anlaşmadan dolayı aşklarını saklamak zorunda kalan Kubilay Aka ve Miray Daner ikilisi şimdilerde aşklarını doyasıya yaşıyor.

İki sezondur ‘Çukur’ dizisinde ‘Celasun’ rolüne hayat veren Kubilay Aka, sosyal medya sayfasından sevgilisi Miray Daner’le olan bir fotoğrafını paylaşarak romantik bir mesaj yazdı.

YENİ DİZİ ÖNCESİ BÜYÜK MORAL OLDU

Yeni diziye başlayan Miray Daner'e aşkı Kubilay Aka'dan motivasyon desteği 7

Mesajda “Dünyanın en güzel gülüşüne sarılmak kadar güzel seninle hayatı adımlamak ve dünyanın en güzel şeyi tüm gailler içinde seninle aşktan da fazla olmak. İyi ki” ifadesi yer aldı.

Bu arada Miray Daner de ekranlara dönüş yapıyor. Ünlü oyuncu 7 Ekim Pazar akşamı Kanal D ekranında Bir Litre Gözyaşı dizisiyle hayranlarının karşısına çıkacak. Bu romantik paylaşım yeni dizi heyecanı yaşayan Daner’in motivasyonunu da artırmıştır.