Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Yeni filmi Özel Ders’in çekimlerini bitiren Bensu Soral dinleniyor!..

Yeni filmi Özel Ders’in çekimlerini bitiren Bensu Soral dinleniyor!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Yapımcılığını OGM Pictures ile Organic Film’in yaptığı Netflix için çekilen Özel Ders filminin çekimleri geçtiğimiz günlerde sona erdi.

Filmde başrolde yer alan güzel oyuncu Bensu Soral şu sıralar dinleniyor. Sosyal medyada köpeğiyle poz veren oyuncu yeni bir proje anlaşmasına kadar boş vakitlerinin tadını çıkarıyor.

Yeni filmi Özel Ders'in çekimlerini bitiren Bensu Soral dinleniyor!.. 65

Güzel oyuncu Özel Ders adlı filmde Halit Özgür Sarı ile başrolü paylaştı. Yönetmenliğini Kıvanç Baruönü yaptığı filmin çekimleri bitti.

Senaryosunu  Murat Dişli ile Yasemin Erturan kaleme aldığı filmin konusu ile ilgili ise net bir bilgi yok. Bensu Soral filmde üniversitede yüksek lisans yapan genç bir kızı canlandıracak

Filmin kadrosunda ayrıca genç kuşağın dikkat çeken isimlerinden Elif Ceren Balıkçı, Helin Kandemir ve Rami Narin de rol alıyor.

Yeni filmi Özel Ders'in çekimlerini bitiren Bensu Soral dinleniyor!.. 66

Cam Tavanlar dizisinin kısa süren ekran macerasından sonra yeni proje tercihini bu filmden yana kullanan oyuncu Bensu Soral filmin çekimlerinin bittiğini de sosyal medya hesabından duyurarak ekip arkadaşlarına teşekkür etmişti.

Halit Özgür Sarı da filmin çekimlerinin bittiğini duyurduğu instagram paylaşımında Bensu Soral’dan övgü dolu sözlerle bahsetmişti. Şimdi de ikilinin uyumu merak konusu oldu.