Ana sayfa Dizi İzle Yeni Gelin 56. Bölüm – Kaleyi İçten Fethedeceğiz

Yeni Gelin 56. Bölüm – Kaleyi İçten Fethedeceğiz

tarafından ker_def

Yeni Gelin dizisi Show TV ekranında yeni sezonuna devam ediyor Dizinin 56. bölümü 6 Ekim Cumartesi akşamı yayınlandı. Reytinglerde tüm kişilerde ikinci sırada yer alan 56. bölüm, AB grubunda ise çok düşük bir orana imza attı. Bu durum bir hayli şaşırtıcı oldu. O Ses Türkiye’nin başlaması en çok da Yeni Gelin dizisini etkilemiş durumda. Yeni Gelin dizisi 56. bölümden görüntüler youtube sayfasında yayınlandı.

56. bölümde yer alan başlıktaki sahneyi videodan izleyebilirsiniz.

56. Bölümde neler yaşandı? İşte detaylar:

Möhteber, artık resmen Yüreğir İlçesi Belediye Başkanı Adayı, nam-ı diğer “Pambık Leydi” dir. Möhteber, önce konakta kendi kitlesini yaratmaya çalışır. Birçok kişinin desteğini almasına rağmen Kalender’in desteğini alamaz. Kalender, Möhteber’in adaylığına sonuna kadar karşıdır.

Möhteber’in bunu, sırf inat yüzünden yaptığını, elbet vazgeçeceğini düşünür. Möhteber’in adaylığı, Kalender kadar Baran’ı da rahatsız etmektedir. Duranlar’ın Ağası olarak adaylık, kendi hakkıdır. Fakat en büyük derdi de bu değildir. Çünkü Şirin’in temizlik takıntısıyla uğraşmaktadır. Baran, Şirin’in bu takıntısından ancak evlendikten sonra haberdar olmuştur. Hayatı, zindana dönmüştür. Şirin ise hayatından gayet memnundur.

Konakta, cepheler yavaş yavaş kendini belli eder. Bir grup Möhteber’in yandaşıdır, bir grup karşısındadır, bir grup da çekimserdir. Tabi ki bir grup da ikili oynamaktadır. Bella ise her zamanki gibi sağ duyunun temsilcisidir. Konakta var olan tüm rekabetten ve hırstan uzakta Hazar’ı iyileştirmek için uğraşmakta, evin işleriyle ilgilenmektedir.
Hazar’ın tüm uyarılarına rağmen kendini fazlasıyla yormaktadır. Nitekim Hazar’ın dediği olur ve Bella hastalanır. Bella’ya iş yapmak kesinlikle yasaklanır. Bunun üzerine Kalender Ağa’nın bulduğu çözüm, konakta infial yaratacak niteliktedir. Kalender, öyle bir çözüm bulmuştur ki konaktaki tüm dengeler alt üst olacaktır.

Yapım: Süreç Film
Yönetmen: Ersoy Güler
Senaryo: Ersoy Güler

Oyuncu Kadrosu:
Bella: Jessica May
Hazar: Tolga Mendi
Asiye: Yonca Şahinbaş
Kalender: Mustafa Avkıran
Kağan: Dağhan Külegeç
Möhteber: Sema Keçik