Ana sayfa Dizi Haberleri Yeni Gelin dizisinde Şirin karakteriyle oyunculuğa başladı ama halinden memnun değil!

Yeni Gelin dizisinde Şirin karakteriyle oyunculuğa başladı ama halinden memnun değil!

tarafından ker_def
Yeni Gelin dizisinin Şirin’ini diziler konusunda çok dertli çıktı!

Müzik kariyerinin yanı sıra ‘Yelin Gelin’ dizisindeki performansıyla adından söz ettiren Feride Hilal Akın, “Kendimi konuşarak değil, müzikle ifade edebiliyorum. Şarkı söylemekten asla sıkılmam” dedi.

Kısa sürede dikkatleri üzerine çeken Feride Hilal Akın, hem şarkıcılık hem de oyunculuk yapıyor. ‘Yeni Gelin’ dizisinde Şirin karakterine hayat veren şarkıcı, Hakan Tunçbilek’le söylediği ‘Gizli Aşk’la, tüm listelerde birinci sırada olurken, YouTube dünya listesinde ise ilk 100 içinde kendisine yer buldu.

Milliyet gazetesinin sorularını yanıtlayan Akın, diziye nasıl katıldığını ise şöyle anlattı: “Dizinin jeneriğini söylemem için teklif geldi. Sonra yönetmenimiz Ersoy Güler, “Şirin’i oynar mısın?” dedi. İlk başta tereddüt ettim ama şarkı söyleyen bir karakter olduğu için kabul ettim. İlk dönemlerde oyunculuk disiplinli bir iş olduğu için, adapte olamadım. Şimdi sete alıştım, her şey güzel gidiyor. ”

2 senedir devam eden dizi sayesinde oyunculukta kendisini keşfetmekte olduğunu anlatan Feride Hilal Akın, daha önce böyle bir hissi de yaşamadığına değindi. 2 yılın kendisi için harika bir eğitim süreci olduğunu belirtti.

Yeni Gelin dizisinde Şirin karakteriyle oyunculuğa başladı ama halinden memnun değil! 7

YENİ GELİN DİZİSİ BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Oyunculuğun kendisi için müzisyenliğe göre arka planda olduğunu anlatan Akın, “Müzikte ruhumu teslim ediyorum. Bir ömür boyu yaşayabilirim. Şarkı söylemekten asla sıkılmam” açıklamasını yaptı.

Yeni Gelin dizisinin çok zamanını aldığından şikayetçi olan oyuncu, çekimlerin şehir dışında olmasının da bir başka zorluk olduğuna değindi.

Akın, dizilerden şikayetçi ve daha çok filmlere yönelmek istiyor.