Ana sayfa Dizi Haberleri Yeni Gelin dizisinin Dilan’ı Şilan Makyal hakkında şaşırtıcı gerçek!

Yeni Gelin dizisinin Dilan’ı Şilan Makyal hakkında şaşırtıcı gerçek!

tarafından ker_def
Yeni Gelin dizisinin Dilan’ı Şilan Makyal, ilk kez bir dizide rol almasına karşın sergilediği başarılı performans ile takdirleri toplamıştı.

En önemli motivasyon kaynağının eleştiri olduğunu ve kötü eleştiri gelse bile bunun kendisini olumsuz etkilemediğini anlatan Şilan Makyal, dizinin de hayatı için bir dönem noktası olduğuna vurgu yaptı.

Akşam gazetesine konuşan Şilan Makyal, aslında bir tarih öğretmeni. Makyal, öğretmenlikten oyunculuğa geçişini şöyle anlattı:

“Küçüklüğümden bu yana çok fazla meslek hayal ettim. Önce mimarlık fakültesi düşünmüştüm. Lisede coğrafya, edebiyat ve tarihe ilgi duydum. Babam da sıkı bir hukukçu olmamı istemişti. Ama ben tarih bölümünü severek okudum. Bu yüzden dört senelik fakülteyi üç senede bitirdim. Sonra yüksek lisansa başladım. Çünkü akademik kariyer planlıyordum. O süreçte menajerimle tanıştım, yüksek lisansa giderken oyunculuk eğitimlerine başladım derken kendimi ‘Yeni Gelin’de buldum.”

Yeni Gelin dizisinin Dilan'ı Şilan Makyal hakkında şaşırtıcı gerçek! 7

Oyunculuğu denediği için çok memnun olduğunu anlatan Makyal, Dilan karakterinin kendisinin gözbebeği olduğunu anlattı.

YENİ GELİN DİZİSİ BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Makyal, ” ‘Yeni Gelin’de, oyuncu büyüklerim ve arkadaşlarım, yönetmenim ve tüm ekip benim için çok değerliler. Dilan’la çıktım bu yola. Dilan dizinin en başlarında kötü bir karakterdi. Senaryo gereği evrilerek çok iyi yürekli bir karaktere dönüştü. Karakterin dışına çok fazla çıkmadan, yumuşak tatlı bir geçiş yapmak için çalıştım. Bu yüzden bu süreç benim için çok eğitici oldu” ifadelerini kullandı.