Ana sayfa Dizi Haberleri Yeni Gelin dizisinin Nazgül’ü Bahar Süer, mantığına ihanet ediyor!

Yeni Gelin dizisinin Nazgül’ü Bahar Süer, mantığına ihanet ediyor!

tarafından ker_def
Yeni Gelin dizisinde rol alan güzel oyuncu Bahar Süer, Nazgül karakteriyle harikalar yaratıyor.

Show TV ekranlarında yayınlandığı her hafta reytinglerde zirvede yer almayı başaran Yeni Gelin dizisi, genç oyuncuları izleyicilerle tanıştırmasıyla da etkili bir yapım.

Yeni Gelin dizisinin uzun soluklu olmayacağını düşünen birçok insan yanıldı. Çünkü dizi ilk sezonuyla büyük başarı sağladı. 2. sezonda da aynı başarıyı tekrarlaması kimseyi şaşırtmayacaktır.

Avrupa Avrupa, Seksenler ve Ben Onu Çok Sevdim dizileriyle de ekranda yer alan Bahar Süer, Yeni Gelin sayesinde daha çok kişi tarafından tanındı.

Ranini’ye konuşan Süer, canlandırdığı karakteri şu sözlerle anlattı: “Yeni Gelin’in Nazgül’ü konağın diğer kadınlarına göre kafası daha hin çalışan, zeki, karnındaki bebekle bile hiçbir kavgadan kaçmayacak kadar cesur, kocasına aşık, aynı zamanda şakacı, entrika çevirmeyi seven ve başarı hırsı yüksek bir kadın. Kısacası zeki, cesur, aşık, şakacı ve hırslı.”

Yeni Gelin dizisinin Nazgül'ü Bahar Süer, mantığına ihanet ediyor! 7

YENİ GELİN DİZİSİ BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Bahar Süer, röportajda bir de itirafta bulundu. Nazgül kadar zeki olabilmeyi çok istediğini belirten Süer, “Ben ondan farklı olarak aşırı duygusalım. Mantığıma ihanet eden duygularım var. Bu durum beni bazen hayal kırıklığına uğratıyor gerek çevremdeki insanlar gerekse kendimle alakalı” ifadelerini kullandı.

Sette yaşadıklarından da örnekler veren Süer, çekimler sırasında dalgın bir anında kameraya kafa attığını anlattı.

Kazayı ucuz atlattığını belirten oyuncu, oyunculuk mesleğinde dalgınlığın affının olmadığını da sözlerine ekledi.