Ana sayfa Dizi Haberleri Yeni Hayat dizisi bildiğiniz gibi değil, Serkan Çayoğlu noktayı koydu!

Yeni Hayat dizisi bildiğiniz gibi değil, Serkan Çayoğlu noktayı koydu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D için hazırlıkları devam eden Yeni Hayat dizisinin hazırlıkları bitmek üzere. Serkan Çayoğlu, Melisa Aslı Pamuk, Nisa Sofiya Aksongur, Nilperi Şahinkaya, Begüm Akkaya, İpek Filiz Yazıcı, Nebil Sayın, Aziz Caner İnan ve Tayanç Ayaydın’ın rol aldığı proje 2 gün sonra sete çıkıyor.

Sevgilisi Özge Gürel ile birlikte bir lansmana katılan Serkan Çayoğlu, dizi hakkında son detaylardan bahsedildi. Oyuncu, “Benim işim başlayacak, 2 gün sonra sete giriyorum. İnşallah güzel olacak. Duymuşsunuzdur bir Bodyguard projesi. Vallaha heyecanlıyız, hazırlıklar gayet güzel gidiyor. Provalar zaten başladı.2 gün sonra giriyoruz, bakalım” diye konuştu.

Bodyguard filminden esinlenen projenin Netflix’teki gibi bir uyarlama olmayacağını,  anlatan Serkan Çayoğlu, bu konudaki yaygın kanının aksine farklı konuştu. Oyuncu, “Kendi hikayemiz var. Ama şimdi detayları vermeyeyim. Ama uyarlama falan değil” açıklamasını yaptı.

Oyuncu, dizi nedeniyle kilo vermek zorunda kaldığını, zaten spor yaptığını ama bu özel durum nedeniyle de yüklenerek kilolardan kurtulduğunu ifade etti.

Özge Gürel ise şu sıralarda bir projesi olmadığını, gelen senaryoları okuduğunu anlattı. Röportajı videodan izleyebilirsiniz.