Ana sayfa Dizi Fragmanları Yeni Hayat dizisi için büyük sınav asıl şimdi başlıyor!

Yeni Hayat dizisi için büyük sınav asıl şimdi başlıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Yeni Hayat dizisi için önümüzdeki hafta çok zorlu bir süreç yaşanacak. Mucize Doktor ve Bir Zamanlar Çukurova dizileri geri dönüyor… Her iki yapım da geçen yıl çok etkili performans sergiledi.

Yeni Hayat dizisinin böyle iki iddialı dizinin karşısında bulunması büyük şanssızlık.Ancak başarılı oyunculuklar ve hikayenin de izleyicilerin ilgisin içekmesi ile Yeni Hayat dizisi için şans yine de var. Serkan Çayoğlu, çok iyi bir performans gösteriyor. Melisa Aslı Pamuk, biraz enerjisiz hali ile eleştiri alsa da ikisinin uyumu da başarılı görünüyor.

Dizinin 3. yeni bölümünde Yasemin, Adem’i kendine aşık etmeye çalışıyor. Yasemin, Kunduzi’nin dediğini yapar ve Adem’le yakınlaşmaya çalışır. Genç kadının tek çözüm yolu Adem’in kafasını karıştırmak ve peşinden sürdüğü izi kaybetmektir.

Ancak Adem, Yasemin’in hedef şaşırtmaya çalıştığının farkındadır. Peki Adem, Yasemin’in yakınlaşmasına ne kadar karşı koyabilecek?

Yeni Hayat dizisinin 3. yeni bölümü 17 Eylül Perşembe günü yayınlanacak. Dizinin yeni bölümünden ilk görüntüleri videodan izleyebilirsiniz.