Ana sayfa Dizi Haberleri Yeni Hayat dizisi ile ilgili üzücü karar! Final yapıyor! Kaç bölüm sonra bitecek?

Yeni Hayat dizisi ile ilgili üzücü karar! Final yapıyor! Kaç bölüm sonra bitecek?

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’de Perşembe akşamları yayınlanmakta olan Yeni Hayat dizisiyle ilgili kanal bir süre önce final kararı almıştı. Ancak reytinglerin biraz yükselmesiyle diziye bir şans daha verildi. Geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümün ardından alınan bu karar sevindirmişti. Fakat dün akşam ekrana gelen 8. bölümün ardından Kanal D, diziyle ilgili olarak kesin kararını verdi. Ne yazık ki Yeni Hayat dizisi de hikayesini tamamlayamadan bitecek!

Serkan Çayoğlu, Melisa Aslı Pamuk, Tayanç Ayaydın ve Nilperi Şahinkaya’nın başrolünde oynadıkları dizi, gittikçe daha heyecanlı bir hal almaya başlamıştı fakat Bir Zamanlar Çukurova gibi bir dizinin karşısında bir başka dizinin tutunması ekranda zor. Aynı şekilde Fox’un Mucize Doktor dizisi de hemen Bir Zamanlar Çukurova’nın arkasından geliyor ve kemik bir izleyici kitlesi mevcut.

Perşembe akşamlarının rekabeti gelecek hafta yayınlanmaya başlayacak olan Show TV’nin Alev Alev isimli dizisiyle daha da sertleşecek. Yeni Hayat dizisinin bu rekabette yer almaya devam etmesi ise zor görünüyor. Kanal, dizinin biletini kesti ve kararını verdi.

Final yapacak olan diziyle ilgili olarak akıllara gelen ilk soru ise hangi bölümde final yapacağı. Bu konu da netlik kazandı. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın twitter hesabından verdiği bilgiye göre, gelecek hafta yayınlanacak olan 9. bölümle dizi ekrana veda edecek.

Oysa bir kaç gün önce Milliyet Cadde Yazarı Sina Koloğlu da dizi için devam kararı verildiğini söyleyerek izleyenlerin içini rahatlatmıştı. Fakat yayınlanan 8. bölümün ardından kanalın artık diziye başka bir şans vermeyeceği de anlaşılmış oldu.