Ana sayfa Dizi Haberleri Yeni Hayat dizisine yeni bir ünlü oyuncu katıldı!

Yeni Hayat dizisine yeni bir ünlü oyuncu katıldı!

tarafından ker_def

İlk 4 bölümü geride kalan Kanal D’nin iddialı dizisi Yeni Hayat, Perşembe akşamları Bir Zamanlar Çukurova ve Mucize Doktor ile birlikte ekranda yer alan yapımlar arasında bulunuyor.

İki güçlü rakibi ile mücadele etmekte zorlanan ve düşük reytingleri ile dikkat çeken Yeni Hayat dizisinin kadrosu yeni oyuncu ile güçlendi… Zeynep Kızıltan dizinin kadrosuna katıldı…

Yeni Hayat’ın kadrosuna oyuncu Zeynep Kızıltan dahil oldu. Kızıltan, Ferda karakteri ile izleyici karşısına çıkacak. Yeni karakterin hikayede nasıl bir değişim yaratacağı da merakla bekleniyor.

2007 yılından bu yana dizilerde rol almaya başlayan Zeynep Kızıltan, Parmaklıklar Ardında dizisindeki Anna karakteri ile dikkat çekmişti. Diriliş Ertuğrul’da Goncagül karakteri ile de göz dolduran oyuncu, Cesur ve Güzel’de Hülya ve Azize dizisinde de Gül olarak ekranda yer almıştı.

Senaryosunu Makbule Kosif’in yazdığı, yönetmenliğini Başak Soysal ve Cem Özüduru’nun yaptığı, yapımını Ojo Pictures’ın, yapımcılığını Kerem Çatay ve Ömer Özgüner’in üstlendiği dizisi Yeni Hayat, yeni bölümüyle Perşembe akşamı Kanal D’de…