Ana sayfa Sosyal Medya Yeni Hayat dizisinin başına gelen dertler bitmek bilmiyor!

Yeni Hayat dizisinin başına gelen dertler bitmek bilmiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Tüm dünyayı saran koronavirüs pandemisinin en çok etkilediği yapımların başında Yeni Hayat dizisi geliyor. OJO Pictures imzalı dizinin setinde çalışmalar durduruldu. Bunun sebebi ise Aşk 102 dizisinde rol aldığı sırada yapılan testlerde koronavirüs pozitif çiken İpek Filiz Yazıcı’nın durumu oldu.

Yeni Hayat dizisi Mart ayında ilk ilan edildiğinde pandemi henüz Türkiye’de görünmemişti. Ancak kısa bir süre sonra koronavirsün ülkemizde de görüldüğünün duyurulması ile Yeni Hayat dizisinde her şey alt üst oldu. 26 Mart’ta yayınlara başlama açıklaması geri çekildi ve dizi ertelendi.

5 aylık aranın ardından Yeni Hayat ekran hayatına başladı ve stok bölümleri yeterli olduğu için de her türlü riske hazırlıklıydı… İpek Filiz Yazıcı’nın covid-19 testinin pozitif çıkması diziyi bir kez daha olumsuz etkiledi.

OJO Pictures’in başında bulunan Ömer Özgüner, Yeni Hayat ve Hekimoğlu dizilerinin setlerinde önlemlerin alındığını belirtti ve yaşananları şu şekilde özetledi:

“Virüsle bütün Türkiye’de olduğu gibi setlerde de aynı riski taşıyor. Biz dezenfektan, sosyal mesafe konusunda setlerde önlemlerimizi alıyoruz ancak insanların set dışında da bir hayatı var. Buralardan da bazı bulaşıcılar olabiliyor. Kovid yaşamın bütün alanlarında olduğu gibi setlerde de var… ‘Yeni Hayat’ dizisindeki oyuncumuz İpek Filiz Yazıcı’nın testi pozitif çıktı. Bunun üzerine sete 4 gün ara verdik. Bütün testler yapıldıktan sonra ve negatif test olunca setlere başlayacağız. ”

Yeni Hayat dizisinin başına gelen dertler bitmek bilmiyor! 7