Ana sayfa Dizi Haberleri Yeni Hayat dizisinin başındaki talihsizlikler bir türlü bitmiyor!

Yeni Hayat dizisinin başındaki talihsizlikler bir türlü bitmiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında 3 Eylül Perşembe akşamı ilk bölümü yayınlanan Yeni Hayat dizisinin yaşadığı şanssızlıklar bitmek bilmiyor… Mart ayında ilk kez duyurulan ve çekimleri de başlayan dizinin ilk 2 bölümü hazırlanmış ve Mart ayının 26. günü için de yayına başlayacağı duyurulmuştu.

Ancak koronavirüs pandemisi nedeniyle dizi ertelendi ve 5 aylık aranın ardından ekip yeniden toplanarak çekimlere başladı. Dizinin ilk bölümü yayınlandı ama beklenen reytingler gelmeyince moraller bozuldu… Yeni Hayat, Mart ayından bu yana gündemde olan bir yapım. Üst üste fragmanlar yayınlandı ama reytingler 3’lü seviyelerde kaldı… İşte bu şanssızlıktan sonra dizide bir başka talihsizlik daha yaşandı.

Aşk 102 dizisinin setinde yapılan covid-19 testlerinde Alina Boz, Kubilay Aka ile birlikte İpek Filiz Yazıcı’nın da virüse yakalandığı ortaya çıktı. Yeni Hayat dizisinde de rol alan Yazıcı, tüm ekibi alarma geçirdi.

Yeni Hayat dizisinin başındaki talihsizlikler bir türlü bitmiyor! 7

Yeni Hayat dizisinin setinde çalışmalar durduruldu ve yapım firması tarafından da çalışanlara duyuru yapıldı. Tüm ekibe covid-19 testleri Çarşamba günü yapılacak. Test sonuçlarına göre de durum değerlendirilecek. Yapım firmasından ekibe dikkatli olmaları konusunda da tavsiyeler verildi.

Duyuruda gelişmeler şu şekilde aktarıldı:

“Oyuncumuz İpek Filiz Yazıcı’yla en son beraber çalıştığımız cumartesi günü bildiğiniz gibi bütün ekibe Kovid testi yapılmıştı ve İpek de dahil olmak üzere hiçbir şüpheli bulguya rastlanmamıştı. Oyuncumuzun çalıştığı diğer bir dizi setinde yapılan testlerde pozitif vakaların çıkması üzerine dün (Pazar günü) kendisine tekrar test yapıldı ve test sonucunun pozitif olduğu görüldü.

Bu nedenle tüm ekibimiz ve oyuncularımıza tedbir amaçlı PCR testi yapılmasına karar verildi. Sağlık Bakanlığınca yetkilendirilmiş mercilerle yaptığımız görüşmelerin sonucunda; bu testin son temas tarihinden 3-4 gün sonra yapılmasının en doğrusu olduğu ve en erken Çarşamba günü testin yapılması gerektiği yönünde bizi bilgilendirdiler.

Ayrıca şu an paniğe yol açacak bir durum olmadığını, böyle bir vakada bulaşma riskinin çok yüksek olmadığını belirttiler. Her ihtimale karşı çarşamba günü yapılacak teste kadar, tüm ekibimiz, oyuncularımız ve sevdiklerimizin sağlığı için risk almamak adına sete çıkmama kararı aldık. Şu an süreci yakından takip ediyoruz ve testle ilgili bilgilendirmeyi detaylar netleştikçe sizinle paylaşacağız.

Şunu özellikle tekrar belirtmek isteriz ki; bu ara bir tatil değil, hepimizin sağlığı için alınan bir önlemdir. Bu nedenle bu süreçte her zamanki gibi tedbirli olmaya devam etmemiz gerekiyor, mümkün olduğunca evimizde kalalım, evden çıkmamız gerekirse de maske ve mesafe kurallarına uyalım. Herhangi bir şüphesi ya da sorusu olan da hemen bizimle iletişime geçebilir. Hepimize geçmiş olsun, sağlıkla kalın.”