Ana sayfa Sosyal Medya Yeni Hayat şanssızlığı sonrası Melisa Aslı Pamuk yine riskli bir rolde!

Yeni Hayat şanssızlığı sonrası Melisa Aslı Pamuk yine riskli bir rolde!

tarafından ker_def

TelevizynGazetesi.com / Detay — Ünlü oyuncu Melisa Aslı Pamuk, geçen sezon Yeni Hayat isimli Kanal D dizisinde başrolde yer aldı. Ne yazık ki büyük umutlarla başlayan dizi kısa sürede final yaptı. Serkan Çayoğlu ile Melisa Aslı Pamuk ikilisi ise büyük beğeni toplamıştı.

Oyuncu daha sonra Kırmızı Oda isimli dizide konuk oyuncu olarak yerini aldı. Yeni sezonda yeni bir dizi anlaşması yapan Melisa Aslı Pamuk ilginç bir karaktere hayat verecek. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, O3 Medya tarafından hazırlanan dizinin ismi Cennet Koyu…

Eylem Canpolat gibi etkili bir senarist tarafından yazılan hikaye oldukça ilgi çekecek. Star TV tarafından yayınlanması beklenen dizinin başrol kadın oyuncusu Melisa Aslı Pamuk oldu. 3 kız kardeş ile annelerinin hikayesi anlatan dizi bir sahil kasabasında geçiyor.

Neva karakteri ile izleyeceğimiz Melisa Aslı Pamuk, şaşırtıcı bir role hayat verecek. Evin en küçük kızı olan Neva’nın Ege sahil kasabasındaki hikayesini hayranları da merakla bekliyor.

Dizinin hikayesi erkek şiddeti ve kadın entrikaları üzerine kurgulandı. Riskli bir hikaye ve rolle ekranda yer alacak olan Melisa Aslı Pamuk dışında kimlerin kadroda olduğu henüz netleşmedi.