Ana sayfa Sosyal Medya Yeni projesi merakla beklenen Oktay Kaynarca, sürpriz doğum günüyle yeni yaşını kutladı

Yeni projesi merakla beklenen Oktay Kaynarca, sürpriz doğum günüyle yeni yaşını kutladı

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yıllara meydan okuyan yakışıklı oyuncu Oktay Kaynarca, doğum gününü adına bir balıkçıda verilen yemekle kutladı.

Başarılı oyuncu arkadaşlarının getirdiği 5 pastayı “Nice mutlu yaşlara” diyerek kesti. Çok keyifli görünen Oktay Kaynarca, arkadaşlarından gelen “Kaş yaşınıza girdiniz?” sorusuna espriliyle “39’dan gün aldım, kim o münasebetsiz?” cevabını verdi. Kahkahalar üzerine bu sorunun kimden geldiğini merak eden oyuncu, sorunun kendi ekibinden geldiğini öğrenince “Yarın onun işine son vericem” diyerek doğum gününe gelenleri güldürdü.

Doğum günüyle birlikte 57. yaşını kutlayan usta oyuncu, en son Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Hızır Çakırbeyli karakterini canlandırmış, Eylül ayında dizinin yapımcılarıyla yayıncı kanal Atv arasında yaşanan sözleşme krizi sonrasında dizi bir anda ekranlara veda etmeşti.

Bu süre zarfında dinlenen Oktay Kaynarca, Atv’de yayınlanacak ve yönetmenliğini Onur Tan’ın üstleneceği dizide başrolde yer alacak. Aşağı yukarı detayları belli olan dizide oldukça acıklı bir konu işlenecek. Adı henüz bilinmeyen dizinin çok sert bir erkeğin hikayesi ekseninde gelişek olaylar üzerine olduğu belirtildi.

Dizide diğer rollerde kimlerin yer alacağı konusunda henüz bir açıklama yapılmadı. Oktay Kaynarca’nın dizinin başrol oyunculuğunun yanı sıra yapımcılığını da üstleneceği belirtildi.