Ana sayfa Sosyal Medya Yeni sezondaki iddialı bir dizi için adı geçen Mert Yazıcıoğlu, ilk kez konuştu

Yeni sezondaki iddialı bir dizi için adı geçen Mert Yazıcıoğlu, ilk kez konuştu

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Genç kuşağın başarılı oyuncularından birisi olan Mert Yazıcıoğlu, rol aldığı projelerde performansı ile büyük beğeni topluyor. Ayrıca kendisi gibi başarılı bir oyuncu olan Afra Saraçoğlu ile ilişkisiyle de uzun zamandır mutlu bir beraberlik sürdürüyor. İkili, geçtiğimiz günlerde verdikleri bir röportajda yeni projelerinden bahsettiler.

Afra Saraçoğlu’nun Star TV için hazırlanan Yalı Çapkını isimli dizide rol alacağı biliniyordu. Oyuncu, çekimlerin Ağustos ayında başlayacağını ve heyecanlı olduğunu söylerken, gözler Mert Yazıcıoğlu’nun bir projesi olup olmadığına çevrildi.

İsmi bir süredir dünyaca ünlü gençlik dizisi Beverly Hills’in yerli uyarlaması ile anılan Mert Yazıcıoğlu, hayranları tarafından televizyon dizisiyle ekranda görülmek isteniyor. En son  2020 yılında Bir Annenin Günahı dizisinde oynayan ancak reytingleri düşük gelince 5 bölümde sona eren dizide yer almıştı genç oyuncu.

Ardından dijitale çekilen iki projeyi kabul etti Yazıcıoğlu ve Aşk 101 ve Ölüm Zamanı isimli projelerde rol aldı. 2 yıldır ekranda olmaması nedeniyle hayranları ondan gelecek yanıtı heyecanla bekliyordu.

Mert Yazıcıoğlu’nun söylemlerinden şu anda teklifleri değerlendirdiği ve bir projeye olumlu baktığı anlaşıldı. Ancak oyuncu, detay vermekten kaçınarak  “Ben de inşallah çalışacağım ama daha detayları belli değil, belli olunca haber veririm” açıklamasını yaptı.

Çalışacağını belirttiği projenin dijital olma ihtimali yüksek ama hangi platformda olduğunu bilmediğini de ifade eden Mert Yazıcıoğlu, “Hiç bilgim yok. Bir proje üzerine konuşuyoruz ama hangi platform olacağı üzerine bir durum yok” diyerek önümüzdeki süreçte yeni bir projede yer alacağını fakat televizyonda mı yoksa dijitalde mi olacağının net olmadığını belirtti.

Yeni sezondaki iddialı bir dizi için adı geçen Mert Yazıcıoğlu, ilk kez konuştu 7

Oyuncunun konuşmalarından çok fazla bilgi alınamasa da önümüzdeki dönemde bir projede yer alacak olması ve izleyici ile televizyon ya da dijital platform aracılığıyla buluşacak olması hayranlarını sevindirecek bir gelişme. Oyuncu, dijital dizilerde hikayenin belirgin olmasının avantajlarına da değindiği sözlerinde, özel bir tercihi olmadığını, televizyonda da çok güzel işler yapıldığını vurguluyor.

Televizyon dizilerindeki reyting kaygısına da değinen Mert Yazıcıoğlu, “Maalesef hala devam ediyor. Bir işe gönül veriyorsun, sonra reyting yüzünden kalkıyor iş, üzülüyorsun sonuçta. Ama dijitalde de 8 bölüm süreceğini biliyorsun, ne olacağını biliyorsun. O güzellik var. İkisi de aynı kulvarlar, sadece bazı şartlar değişiyor” diye konuştu.

Geçtiğimiz günlerde oyuncunun ismi Disney Plus için çekilecek ve başrolde Meryem Uzerli’nin de yer aldığı Ru isimli dizi ile anılmıştı. Ay Yapım imzalı diziden vazgeçtiği de daha sonra ortaya çıkan oyuncunun ismi, ABD’nin 90’lı yıllara damgasını vuran Beverly Hills dizisinin yerli uyarlamasından teklif aldığı da gündeme gelmişti. Çalışmalara başlayacağını söylediği dizinin bu dizi olup olmadığı ise henüz net değil…