Ana sayfa Dizi Haberleri Yeni sezonunda Saygı dizisine bomba gibi bir transfer daha!

Yeni sezonunda Saygı dizisine bomba gibi bir transfer daha!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – BluTV’nin sıra dışı anti kahraman Ercüment Çözer ve arkadaşlarının hikayesini anlattığı dizisi Saygı, ikinci sezon çekimlerine başladı. Dizi yeni sezonunda kadrosuna aldığı bomba gibi isimlerle adından söz ettiriyor.

Dün yapılan açıklamada son olarak Çukur dizisinde Efsun karakterini canlandıran Damla Sönmez kadroya dahil oldu. Güçlü oyunculuğuyla büyük bir hayran kitlesine sahip Sönmez’in Saygı dizisine büyük bir hareket getireceği kesin.

Saygı dizisine Çukur’dan bir transfer daha oldu. Çukur dizisinin son 3 bölümünde Şahram rolü ile yer alan oyuncu, Damla Sönmez ile bir kez daha aynı projede buluşmuş oldu.

Yeni sezonunda Saygı dizisine bomba gibi bir transfer daha! 7

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın Twitter hesabında yazdığına göre Saygı dizisine son olarak katılan isim ise usta oyuncu Dost Elver oldu. 1972 doğumlu oyuncu ağırlıklı olarak tiyatrolarda rol alıyor. Oyuncu çok uzun zamandır ekranlarda görünmüyordu. En son 2018 yılında Bahtiyar Ölmez dizisinde rol alan Dost Elver, Saygı dizisiyle yeniden ekranlara dönecek.

Geçtiğimiz yıl ilk sezonuyla izleyici karşısına çıkan ve başrollerinde Nejat İşler, Boran Kuzum ile Miray Daner’i buluşturan dizinin ekibi dün ikinci sezon çekimlerine başladı. Dizi setinden ilk fotoğraf paylaşımları da dün yapıldı. Yeni transferler izleyiciler arasında büyük heyecan yarattı.

Behzat Ç dizisinde yer alan ve Nejat İşler tarafından canlandırılan anti kahraman Ercüment Çözer, bu dizide toplumdaki sorunları kendi yoluyla düzeltmeye çalışan, şiddeti bu sorunları çözmenin aracı olarak kullanan, kimsenin onaylamayacağı tarzda birisi… Dizi Ercüment Çözer ve arkadaşlarının hikayesini anlatıyor.