Ana sayfa Sosyal Medya Yeni yılda Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç’u bir arada görmek isteyen hayranları hayal kırıklığı yaşadı!..

Yeni yılda Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç’u bir arada görmek isteyen hayranları hayal kırıklığı yaşadı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-  2021’in son günlerine, magazin dünyasının gözde çiftlerinden Oğuzhan Koç ile Demet Özdemir’in ayrılık haberi bomba gibi düştü.

Çiftin sürpriz aşkı 2021 yılının ilk günlerinde başlamıştı. Aşklarını göz önünde yaşayan ve hayranları tarafından çok yakıştırılan çift hakkında magazin basınında yer alan ayrılık haberleri ikilinin hayranlarını da çok üzdü.

Magazin basınında yer alan haberlere göre; Geçtiğimiz haftalarda baş başa Paris’e giden sevgililerin İstanbul’a döndüklerinde yollarını ayırdığı ortaya çıktı.

Özdemir, annesi Ayşen Şener’in rahatsızlığı sebebiyle onunla daha çok ilgilenebilmek için aldığı kararı sevgilisi Koç’a iletti. Daha sonra buluşup konuşan çift, arkadaş kalarak ilişkilerini bitirmeye karar verdi.

Hayranlarını şoke eden karar sonrası Demer Özdemir’in, yakın çevresine, “Bu kez kesin bitti. Bir daha geri dönüşü yok” dediği iddia edildi.

Yeni yılda Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç'u bir arada görmek isteyen hayranları hayal kırıklığı yaşadı!.. 8

Daha önce de haklarında ayrılık haberleri çıkan ve bu haberleri kısa sürede sosyal medyadan yalanlayan ikilinin bu defa sessizliğini koruması iddiaların doğruluğunu kuvvetlendirdi.

Ancak hayranları bir umut yine de çiftin yeni yılda bir araya gelmesini bekledi. Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç’un yeni yıl paylaşımlarında birlikte görünmemeleri hayranlarını hayal kırıklığına uğrattı.

Yeni yılda Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç'u bir arada görmek isteyen hayranları hayal kırıklığı yaşadı!.. 9

Instagram hesabından pek çok fotoğraf paylaşan Demet Özdemir’in paylaşımlarında gözler Oğuzhan Koç’u aradı ancak ünlü oyuncu arkadaşlarıyla fotoğraflarını paylaşarak ‘2022’ notunu düştü.

Şarkıcı Oğuzhan Koç ise instagram hesabından yeni yıla sayılı günler kala aşağıdaki videoyu paylaştı. Koç’un paylaşımının altına hayranları tarafından, ‘Gözler Demet’i aradı’ şeklinde pek çok yorum yapıldı.

Öte yandan çiftin sosyal medya hesaplarından birlikte yer aldıkları fotoğrafları silmedikleri de dikkatlerden kaçmadı.