Ana sayfa Sosyal Medya Yeşilçam dizisinin Mine Cansu’su Selin Şekerci, yeni imajı ile fotoğraf paylaşmaya doyamadı!

Yeşilçam dizisinin Mine Cansu’su Selin Şekerci, yeni imajı ile fotoğraf paylaşmaya doyamadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – BluTV’nin yeni dizisi Yeşilçam ile 1960’lı yılların Türkiye’sine gideceksiniz. Çağan Irmak’ın yönetmenliğinde çekimleri süren dizide bu dönemin şaşalı görüntülerine de şahitlik edeceksiniz. Özellikle dizinin fragmanından yansıyan görüntüler, o yılların ne kadar güzel bir şekilde resmedildiğini de gösteriyordu.

Yeşilçam dizisinde Çağatay Ulusoy, Selin Şekerci ve Afra Saraçoğlu başrolde buluştu. Dizide dikkat çeken güçlü isimler de var. Güngör Bayrak, Nilüfer Açıkalın, Altan Erkekli, Yetkin Dikinciler, Özgür Çevik, Ayta Sözeri ve Bora Akkaş gibi başarılı ve usta isimleri buluşturan Yeşilçam heyecanla bekleniyor.

Dizide Yeşilçam’ın gözde yıldızlarından Mine Cansu karakterine Selin Şekerci hayat verecek. Ünlü oyuncu yeni karakterine büründü ve sosyal medyada paylaştığı fotoğraflarla dikkatleri çekti.

Yeşilçam dizisinin Mine Cansu'su Selin Şekerci, yeni imajı ile fotoğraf paylaşmaya doyamadı! 8

Mine Cansu karakterini çok sevdiği anlaşılan Selin Şekerci, hayranlarını da adeta mest etti. Hem güzelliği hem de fit vücudu ile dikkatleri üzerine çeken oyuncuya binlerce beğeni ve çok sayıda iltifat içerikli yorum da geldi.

Yeşilçam dizisinin Mine Cansu'su Selin Şekerci, yeni imajı ile fotoğraf paylaşmaya doyamadı! 9

Özel yapımlarıyla Türkiye’de başarılı işlere imza atan BluTV, yüksek prodüksiyonlu ilk dönem dizisi ‘Yeşilçam: Bir Sinema Hayvanı’ ile çok konuşulan yapımlarına bir yenisini daha ekliyor. 1960’lar Türkiye’sinin gölgesinde altın çağını yaşamaya başlayan Yeşilçam Sineması’ndaki bir yapımcının ayakta kalma hikayesini anlatacak olan ‘Yeşilçam: Bir Sinema Hayvanı’nın ilk tanıtımı izleyicilerle buluştu.

Emel Sayın’ın ‘Rüyalar Gerçek Olsa’ şarkısının eşlik ettiği gösterişli tanıtım, izleyenleri 1960’lı yıllardaki bir Yeşilçam filmi galasına götürürken sunulacak görkemli ve nostaljik dünyanın kapılarını araladı.

Çağatay Ulusoy, her şeyini kaybetmiş ancak Yeşilçam’da küllerinden yeniden doğmaya çalışan sinema aşığı yapımcı Semih Ateş’e hayat verecek. Afra Saraçoğlu’nu ise Yeşilçam’ın kapısını gerçek bir sanatçı olmak için çalan genç ve güzel Tülin Saygı karakterinde izleyeceksiniz.