Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Yeşilçam dizisinin Mine’si Selin Şekerci sürpriz aşkıyla tatilde!

Yeşilçam dizisinin Mine’si Selin Şekerci sürpriz aşkıyla tatilde!

tarafından ker_def

Blu TV ekranında izleyicilerle ilk sezonu buluşan Yeşilçam dizisi büyük ilgi gördü. 10 bölümlük performansı çok başarılı bulunan Yeşilçam dizisinin ikinci sezon çekimleri de devam ediyor.

Çağatay Ulusoy ve Afra Saraçoğlu ikilisinin de başrolünde yer aldığı Yeşilçam dizisi ile yoğun bir çalışma dönemi geçiren Selin Şekerci, tatil fırsatlarını da değerlendiriyor. Kendisi gibi oyuncu olan İbrahim Selim ile aşk yaşadığı ortaya çıkan Şekerci, tatilde sevgilisi ile birlikte kameralara yakalandı.

Marmaris tatilinde görüntülenen ikili mutluluk saçarken, hem denizin hem de güneşin tadını çıkarttı. Magazincileri fark eden İbrahim Selim, panik yaptı. Selin Şekerci ise rahat tavırlarıyla dikkat çekti.

Selin Şekerci kameralara el sallarken, İbrahim Selim’in tedirginliği bitmemişti. İbrahim Selim, gazeteciler gitmeden denizden çıkmak istemeyince Selin Şekerci, muhabirlerin yanına giderek “Lütfen daha çekmeyin. Çıksın adam artık sudan” diye konuştu.

İbrahim Selim’in youtube’daki programına Nisan ayında katılan Selin Şekerci, ilişkilerinin güzel gittiğini de söylemişti.