Ana sayfa Sosyal Medya Yeşilçam dizisinin parlayan yıldızı Selin Şekerci oldu!

Yeşilçam dizisinin parlayan yıldızı Selin Şekerci oldu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1960’lı yıllarda, Yeşilçam’ın en parlak dönemini anlatan Yeşilçam dizisi 22 Nisan’da yayınlanmaya başlar başlamaz büyük ilgi gördü. Dijital platform BluTV’de yayınlanan dönem dizisi özellikle kostümleri, müzikleriyle izleyiciyi bambaşka bir dünyaya taşıyor.

Dönem filmlerinin usta yönetmeni Çağan Irmak’ın imzasını taşıyan dizide kadın oyuncular içinde en dikkat çeken Selin Şekerci oldu. Şekerci, dizideki başarılı performansı sayesinde bir anda TT’ye yükseldi.

Selin Şekerci dizide Mine Cansu isimli karakteri canlandırıyor. Çağatay Ulusoy tarafından canlandırılan tutkulu yönetmen Semih’in eski eşi olan Mine Cansu yaş almaya ve yavaş yavaş gözden düşmeye başlamıştır. Semih’e hala çok değer vermekte ancak birlikte olamayacaklarını da adı gibi bilmektedir. Tek başına, tırnaklarıyla kazıyarak çıktığı kariyer basamaklarını inmeye hiç niyeti olmayan Mine, Yeşilçam’da tutunabilmek için ne gerekiyorsa yapmaya hazırdır.

Yeşilçam dizisinin parlayan yıldızı Selin Şekerci oldu! 10

Mine Cansu’nun Yeşilçam’da ayakta kalma mücadelesi belli ki izleyiciyi sarıp sarmalamış bile. Güçlü oyunculuğuyla dikkat çeken Selin Şekerci, sosyal medyadan aldığı olumlu tepkilerle yeteneğini kanıtladı ve dizinin en çok dikkat çeken oyuncusu oldu.

Yeşilçam dizisi Selin Şekerci’nin kariyerinde önemli bir adım olacak gibi görünüyor. Dönem dizisiyle oyunculuk yeteneğini kanıtlayan 32 yaşındaki tiyatro kökenli oyuncu ilk olarak Körfez Ateşi dizisiyle karşımıza çıkmıştı. Dikkatleri çekmesi ise Kavak Yelleri ve Melekler Korusun dizileriyle olmuştu. Genç oyuncu bugüne kadar Rengarenk ve Kaçak Gelinler dizilerinde rol aldı.

Sosyal medyada yapılan yorumlarda Selin Şekerci’nin sanki bu rol için dünyaya geldiği belirtiliyor. Selin Şekerci ile ilgili yorumlarda  rolüyle bütünleşmesi ve güzelliği ile de herkesi etkilediğine yönelik ifadeler dikkatleri çekiyor.

Yeşilçam dizisinin parlayan yıldızı Selin Şekerci oldu! 11 Yeşilçam dizisinin parlayan yıldızı Selin Şekerci oldu! 12 Yeşilçam dizisinin parlayan yıldızı Selin Şekerci oldu! 13