Ana sayfa Sosyal Medya Yeşilçam klasiği uyarlaması Star TV dizisi Ah Nerede’nin sırtındaki yük çok büyük!

Yeşilçam klasiği uyarlaması Star TV dizisi Ah Nerede’nin sırtındaki yük çok büyük!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir Yeşilçam klasiği olan ve başrollerinde Türk sinemasının unutulmaz isimleri Gülşen Bubikoğlu ile Tarık Akan’ın yer aldığı Ah Nerede filminin aynı isimli uyarlaması olan dizi çok yakında Star TV ekranında izleyiciyle buluşacak. Dizinin sosyal medyada paylaşılan tanıtımlardan anlaşıldığı kadarıyla modern versiyon Ah Nerede’nin sırtındaki yük çok büyük.

Başrollerinde Türk sinemasının çok sevilen iki ismi Gülşen Bubikoğlu ile Tarık Akan’a Adile Naşit, Halit Akçatepe, Hulusi Kentmen gibi unutulmaz isimlerin eşlik ettiği Ah Nerede isimli 1975 yapımı filmin dizi versiyonu çok yakında Star TV ekranlarında olacak. Başrollerini Oktay Çubuk ve Nil Keser’in paylaştığı Ah Nerede dizisinin ilk tanıtımı yayınlandı.

Tanıtıma gelen yorumlardan anlaşıldığı kadarıyla Ah Nerede’nin, diğer yaz dizilerine göre büyük dezavantajı var. Çünkü dizinin orijinali olan film ve başrol oyuncuları o kadar çok seviliyor ki izleyicilerin de haliyle dizi versiyonundan da beklentiler çok yüksek. Ve bu beklentileri karşılamak çok zor.

İzleyicinin bu beklentisi ve tanıtımdan sonra yaşadığı hayal kırıklığı üzerine yaptıkları yorumlar, Ah Nerede dizisinin sırtındaki yükün büyüklüğünü de gösteriyor. Twitter’da dizi yorumları yapan Tokyo Neo Vortex, tanıtımın ardından yaptığı paylaşımda “#AhNerede yeni tanıtımını izledim. Üzüldüm. Vaadi yok, oyunculukların tanıtımda gördüğümüz kısmı bile yetersiz, klişenin suyunun suyu. Vallahi paraya vakte yazık.” diye yazarak hayal kırıklığını sert bir şekilde dile getirdi.

Yeşilçam klasiği uyarlaması Star TV dizisi Ah Nerede’nin sırtındaki yük çok büyük! 8

Kimi izleyiciler yeni oyuncuları bu hikayeye bir türlü yakıştıramadıklarını dile getirdi. Bir izleyici bu tepkisini “#AhNerede abi hiç oldu mu be gözlerim Tarık Akan’ı arıyor. O güzel gülüşünü mekanı cennet olsun” sözleriyle belirtti.

Yeşilçam klasiği uyarlaması Star TV dizisi Ah Nerede’nin sırtındaki yük çok büyük! 9

Yeni versiyon Ah Nerede’nin oyuncu kadrosunda çok dikkat çeken isimler var. Tarık Pabuççuoğlu , Ayşe Kökçü, Derya Alabora , Ferit Aktuğ, Korhan Herduran, Batuhan Sert, Asena Keskinci, Ahsen Türkyılmaz gibi önemli oyuncular ile anlaşmalar yapıldı. Yönetmen koltuğunda Bülent İşbilen’ in oturduğu, proje tasarımını Kübra Sülün ve Meryem Demirli’nin uyarladığı, hikayesi Orhan Aksoy’a, orjinal film senaryosu Sadık Şendil’e ait, Suavi Doğan ve 10. Ev Yapım imzalı Star ‘ın yeni dizisi “Ah Nerede”nin tanıtımı yayınlandı.