Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Yeşim Arpat’tan dikkat çeken yorum; “Nisan ayı Yengeç Burcunun iş hayatına yenilik getirecek!”

Yeşim Arpat’tan dikkat çeken yorum; “Nisan ayı Yengeç Burcunun iş hayatına yenilik getirecek!”

tarafından sevda

Ünlü astrolog Yeşim Arpat youtube kanalında tüm burçlar için Nisan ayını değerlendirdi.  5 Nisan’da Koç burcunda bir Yeniay gerçekleşecek, 10 Nisan’da Jüpiter, 30 Nisan’da da Satürn gerilemesi var, 19 Nisan’da ise Dolunay gerçekleşecek.  Peki Nisan ayında ki bu gökyüzü hareketleri burçları nasıl etkileyecek? Yeşim Arpat, Yengeç burcu için şunları söyledi;

Sevgili Yengeçler, Yeniay onuncu evinizde yani sorumluluklarınız, itibarınız, iş ve kariyer alanınızda yenilikler söz konusu, Dolunay ile birlikte ise bir süredir hayatınızda devam eden aileniz ile bir gündem maddesi kapanacak. Bu dönemde yeni bir ev, yada ev eşyası almak yada araç almak gibi konforunuzu arttırıcı kararlar da almanız mümkün.

Jüpiter gerilemesi ile birlikte, işinizde ve gündelik rutin işlerinizde bir durgunluk dönemine gireceksiniz. Satürn gerilemesiyle birlikte, bir süre ilişkilere odaklanmadan kendinize dönmeniz gerekecek. Bu süreçte, sizin ilişkilere yaklaşım biçiminiz değişebilir, sorgulayabilirsiniz. Size tavsiyem, bu konuya çok odaklanmazsanız süreci daha rahat atlatabilirsiniz.