Ana sayfa Güncel Haberler Yeşim Ceren Bozoğlu çok zor bir soru sordu!

Yeşim Ceren Bozoğlu çok zor bir soru sordu!

tarafından ker_def

Yüzleşme dizisiyle sadece 4 bölüm ekranda yer alabilen ünlü oyuncu Yeşim Ceren Bozoğlu, canlandırdığı karaktere 3 ay kadar hazırlandığını söylemişti. Bu da gösteriyor ki Bozoğlu, çok inandığı rolün 4 bölüm sürmesiyle biyük bir hayal kırıklığı yaşamış…

Televizyon Gazetesi Detay – Instagram hesabından takipçilerine paylaşımlar yapan Yeşim Ceren Bozoğlu, aynı zamanda youtube kanalı da açtı ve buradan da takipçilerine videolarla sesleniyor…

Bozoğlu, instagram hesabından yaptığı paylaşımda sinema sektörünün kahramanlarından kimleri sevdiğini anlattı ve Türkiye’deki çizgi roman kültüründe hiç kadın kahraman olmamasını gündeme getirdi ve zor bir soru sordu.

İşte Yeşim Ceren Bozoğlu’nun düşündüren paylaşımı:

Size bir sorum var??‍♀️Aslında dört✌?✌??Beni tanıyanlar ve #dersimizoyunculuk kanalımı YouTube’da takip edenler biliyor; bilmeyenler de şimdi öğrenecek ? Sıkı bir @marvel hayranıyım…??‍♀️?? @avengers dedin mi akan sular durur. @ironman.official le evlenmek elbette ki en büyük hayalim. ?? ??Ve her zaman dünyayı kurtarmak konusunda,şartlar ne kadar zorlu olursa olsun; mutant olarak görevimi yapmaya elbette ki her zaman hazırım????(ve tabiki nefis bir “Mrs.İronwoman” olacağıma inanıyorum …???)
Sorum şu, şaka bir yana bizdeki çizgi roman kültüründe HİÇ kadın kahraman olmaması hakkında ne düşünüyorsunuz?Türk süper kahramanlar nasıl olmalı sizce?Siz bir süper kahraman olsanız hangi güce sahip olmak isterdiniz?Rol model olacak bir süper kahramanın özellikleri neler sizin için???‍♀️(Siz soruları cevaplarken bende küçük bir galaktik tur atıp geliyorum??‍♀️??)
??‍♀️??‍♂️??‍♀️??‍♂️??‍♀️??‍♂️