Ana sayfa Dizi Haberleri Yeşim Ceren Bozoğlu’ndan Yüzleşme dizisine duygusal veda!

Yeşim Ceren Bozoğlu’ndan Yüzleşme dizisine duygusal veda!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Yeşim Ceren Bozoğlu, yaklaşık 3 ay çalıştığı Yüzleşme dizisinin 4. bölümle birlikte final yapmasının üzüntüsünü yaşıyor.

Televizyon Gazetesi Detay – Zümrüt Karaca karakterini başarıyla canlandıran Yeşim Ceren Bozoğlu, daha önceki rollerine benzemeyen bir karaktere hayat vermişti. Zümrüt, zengin ve hırslı bir kadın idi. Bozoğlu, O Hayat Benim dizisinde ise Nuran isimli fakir ama entrikalarla dolu bir karaktere imza atmış, dizideki rolü nedeniyle de bir hayli kilo almıştı.

Yüzleşme dizisinde kilolarını vermiş ve yeni imaja kavuşmuş şekilde izleyicilerin karşısına çıkan Yeşim Ceren Bozoğlu,  duygusal bir veda mesajı paylaştı.

Set ortamını ‘rüya gibi’ olarak özetleyen Yeşim Ceren Bozoğlu, herkese teşekkür etti ve yeni bir macerada buluşma dileğinde bulundu.

İşte o paylaşım:

Rüya gibi bir sette çok özel bir hikaye anlattık..Gerçekten bizlere dünya standartlarında çalışma koşulları sağlayan yapımcımız @bulentturgut a, tüm @tcompanyfilm çalışanlarına, hocalarım @omerfaruksorak ve @burakarliel e, senaryo ekibimize, bütün oyuncu arkadaşlarım ve ustalarıma ve canım kardeşlerim set çalışanlarına sonsuz teşekkür ediyorum…Sizinle paylaştığım her an, her duygu çok özel ve kıymetliydi.Dualarım ve en güzel dileklerim sizinle olsun…Bir başka macerada yeniden karşılamak üzere, elim kalbimin üstünde..??‍♀️?? @yuzlesmeresmi #yüzleşme

 

Yeşim Ceren Bozoğlu'ndan Yüzleşme dizisine duygusal veda! 7