Ana sayfa Sosyal Medya Yeşim Ceren Bozoğlu’nun talihsizliğine diyecek söz bulamayacaksınız!

Yeşim Ceren Bozoğlu’nun talihsizliğine diyecek söz bulamayacaksınız!

tarafından ker_def
Yeşim Ceren Bozoğlu’nun 3 ay çalıştığı karakter 4 bölüm yayında kalabildi!

Televizyon Gazetesi Detay – Yüzleşme dizisinde rol alan Yeşim Ceren Bozoğlu, molatik isimli youtube kanalına konuştu. Molatik editörü Mayk Şişman’ın kendisi hakkında yazdığı yazıdan çok etkilendiğini ve ağladığını söyleyen ünlü oyuncu, “Beni hüngür hüngür ağlattınız” ifadesini kullandı.

Kanal D’nin yayından kaldırdığı Yüzleşme dizisindeki Zümrüt karakterinden bahseden Bozoğlu, karakterinin çok üst düzey bir kadın olduğunu anlattı.
“Ben uzun zamandır dramalarda böyle bir kadını oynamamıştım” diyen Bozoğlu, anti kahraman oynamayı çok sevdiğini belirtti.

“Oynadığım bir şeyi bir sonrakinin zıttı olması konusu önemli” diyen Yeşim Ceren Bozoğlu, sektörde birçok insandan farklı olarak işine emek verdiğine değindi.

“Zümrüt karakteri için ben 3 ay eve kapandım ve deli gibi çalıştım” diyen Yeşim Ceren Bozoğlu, kendini tekrar etmeyi sevmediğini belirtti. Bu tür insanlardan çok sıkıldığını ve aynı şeyi yaptığı zaman kendisinden de sıkıldığını anlatan Bozoğlu, “Her seferinde gelişmek, denemek zorunda hissediyorum kendimi. Başarılı olabilirim, başarısız olabilirim. Beni mutlu eden şey o deneyimi yaşamak” açıklamasında bulundu.

Yeşim Ceren Bozoğlu’nun açıklamalarının tamamını videodan izleyebilirsiniz.