Ana sayfa Sinema Yeteneğiyle çok konuşulan Maral Büyüksaraç, Mert Fırat ile kamera karşısına geçiyor

Yeteneğiyle çok konuşulan Maral Büyüksaraç, Mert Fırat ile kamera karşısına geçiyor

tarafından zk zk

Yeteneği ve güzelliğiyle son dönemde dikkat çeken genç oyuncu Maral Büyüksaraç, Minik Kalpler’de Mert Fırat ile kamera karşısına geçecek.

Son dönemde oyunculuğu ve güzelliğiyle herkesin dikkatini çeken Maral Büyüksaraç, başrolünde yer aldığı Minik Kalpler filminde Mert Fırat ile kamera karşısına geçmek için sabırsızlandığını söyledi. Büyüksaraç, “Çok çalışıyorum. Mesleğime adeta aşığım. İleride çok iyi yere gelmeyi arzu ediyorum” dedi.

‘Dünya sinemalarında yer almak en büyük hedefim’

Adını Muhteşem Yüzyıl, Yıldız Tozu ve Özgecan Aslan gibi yapımlarla duyuran, yeteneğiyle de yönetmenlerin de dikkatini çeken Büyüksaraç, Tomris Giritlioğlu’nun önderliğinde yeni filmi için tüm hazırlıkları yaptığını belirtti. Film için 50 bin lira ücret alacağı öğrenilen genç yıldız, çekimleri sabırsızlıkla beklediğini kaydetti. Büyüksaraç, sözlerini şöyle sürdürdü:

Yeteneğiyle çok konuşulan Maral Büyüksaraç, Mert Fırat ile kamera karşısına geçiyor 7

“Hem okulumda hem de sinemada başarılı olmak istiyorum. Gecemi gündüzüme katıyorum. Çok çalışıyorum. Önce kendimi ülkemde kanıtlamak istiyorum. Ardından da dünya sinemalarında yer almak en büyük hedefim.”

Minik Kalpler filmi için ünlü eleştirmen Atilla Dorsay, şu açıklamada bulundu: “Senaryosu, Türk sinema tarihinde bugüne kadar yapılmış en başarılı en şiirsel repliklere sahip. Bana göre 2018’in filmi.”

Ünlü yönetmen Tomris Giritlioğlu da, Büyüksaraç’ı Shirley Temple olarak lanse etti, “Genç kızımızın geleceği çok parlak” şeklinde konuştu.