Ana sayfa Sosyal Medya Yetenekli oyuncu Demet Evgar şarkıcılığa iyice ısındı!

Yetenekli oyuncu Demet Evgar şarkıcılığa iyice ısındı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Rol aldığı her yapımdaki oyunculuk performansıyla adından söz ettiren Yetenekli oyuncu Demet Evgar’ı en son Show TV’de yayınlanan ‘Alev Alev’ dizisinde ‘Cemre ‘ karakteri ile izlemiştik.

Ünlü oyuncu diziden sonra müzik alanındaki çalışmalarıyla adından söz ettirdi. Demet Evgar geçtiğimiz aylarda Müzisyen Can Bonomo ile yaptığı düetle sosyal medyada TT oldu. Can Nonomo’nun ‘Rüyamda Buluttum’ isimli şarkısını birlikte seslendiren ikili şarkıya eğlenceli bir klip de çekti.

Oyunculuk kariyeriyle tanınan Demet Evgar bu deneyiminden sonra müzik yeteneğiyle de takdir topladı. Oyuncu yaptığı açıklamada şarkı söylemekten duyduğu mutluluğu şu sözlerle dile getirdi; “Kıymetli arkadaşım Can’ın masalsı, şiirsel dünyasına beni davet etmesiyle eski arkadaşlığımıza unutulmaz bir anı kattık.”

Son instagram paylaşımı ise oyuncunun şarkıcılığa iyice ısındığını gösteriyor.  Demet Evgar, Power Türk’ün yeni yıl etkinlikleri Christmas Market İstanbul kapsamında Tuluğ Tırpan ile bugün Galataport’da sahne alacak.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Demet Evgar (@temedragve)’in paylaştığı bir gönderi

Ünlü oyuncu provalardan bir videoyu instagram hesabından takipçileriyle de paylaştı. Demet Evgar oyunculuk yeteneğinin yanında şarkıcılık yeteneğiyle de hayranlarından övgü dolu yorumlar aldı.